• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çok zayıf

Sarıkusum

Yeni Üye
Dişi Kuşum tüy dökümü yaptı karnında tüyle döküldü hep karbı üstünde yatıyor tüyleri çok seyrek takip ediyorum kuyruk tüyü uzuyo dışkısı normal 3 aydır devamlı uyuyor az yiyor kemikleri çok belirgin oldu daldarı veriyorum demiyor vitamin de aldım devamlı sıcak bir yer bulup uyuyor ben verirsem yiyor yoksa yemiyor ne yapmam lazım kilo alması için.

Ufuk Bayraktar

Aktif Üye
Kuşun göğüs kafesi çok belirgin mi? Ellediğin zaman göğüs kafesi sert mi? Resim atabilir misiniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun fotoğrafını, tünekte videosunu ve dışkısını atın. Tecrübeli arkadaşlar ona göre yorum yaparlar.
Çok geçmiş olsun. :)

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bu bilgilerle bir öngörüde yada öneride bulunabilmek çok zor, daha çok bilgi resim/video lazım. İlaveten beyaz havlu kağıt üzerinde dışkı örnekleri

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elle besleme yapmanız gerekiyor beslenme maması ve aparatı temin ediniz ve mutfak tartısı günde üç kez besleyin ve tartın kuşun resimlerini görebilir miyiz

Sarıkusum

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 18022elimde besliyorum yoksa yemiyor evet karın kemiği hep çok çıktı kafası boynu her yeri kemikleri belli. Sıcak yumuşak yerlerde uyuyor sıcak olsun diye kafesinde lambada koydum. Dışkı yapınca onuda eklicem.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye

Sarıkusum

Yeni Üye
Evet hep elimde besliyorum o zaman güxel yiyor aspur yediriyorum. Örtü içina lamba yaktım koydum gidip yatıyor sıcaklayınca çıkıyor kendini temizliyor yem yiyor yine gidip yatıyor sayılı yiyor 10 tane yem ya yiyor yada yemiyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusma varmı yediğini devamlı kusuyormu. Veteriner tahlili yaptırma şansınız varmı belirtiler megabakteri olabilir dedirtiyor bana. 3 ay uzun bir süre geç kalma olasılığınız yüksek. Elle besleme dediğimiz olay kursaktan aparatla beslemek.

Sarıkusum

Yeni Üye
Veteriner götürdüm triflucan şurup verdi içirdik 1 hafta iyi geldi düzeldi daha kötüdü tüy çıkartması içinde b-vitaxi damlası verdi

Sarıkusum

Yeni Üye
Kusma ilk zamanlarda vardı şuan yok. Ve kuş çok ince bir ses çıkartıyor hıçkırık gibi dikkatli dinleyince duyuyluyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
1 haftalık tedavi yetrli olmaz. Uzun bir tedavi süreci var bunun ayrıca suyunu avidress plus ile asidik hale getirin. Devamlı şekilde