• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çok uyuyor ve çok halsiz ayrıca ishal

kuş sahibi 1541

Yeni Üye
Muhabbet kuşum çok halsiz ve hep uyuyor. Eskisi gibi enerjisi yok. Ayrıca bir süredir tüy dökme döneminde ve ishal. Dışkısı çok sulu ve kuş ötmüyor bile. Ayrıca öğürüyormuş gibi boynunu hareket ettiriyor fakat hiç kusmadı. Veterinere götürmek istiyorum ama kuşum yabancılara asla güvenmiyor ve çok korkuyor. Evden çıkarmakta onu çok korkutuyor. Napmalıyım?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi ve durumunun gözükeceğini bir video ekleyin lütfen. Kullandığınız takviyeler var mı nelerdir? Kafesinde grit kum mevcut mu? Tüy döneminde extra B vitamini takviyesi veriyormusunuz?

kuş sahibi 1541

Yeni Üye
Altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi ve durumunun gözükeceğini bir video ekleyin lütfen. Kullandığınız takviyeler var mı nelerdir? Kafesinde grit kum mevcut mu? Tüy döneminde extra B vitamini takviyesi veriyormusunuz?
Öncelikle kafesini yeni temizledim o yüzden dışkı çok yok. Bir iki tane. Birkaç gündür takviye koymadım suyuna. Aralıklı olsun diye. Şimdi iki tane takviyem var ikisinden birisini koyacağım. Birisinde B vitamini var. Diğerinde yok fakat oda bağırsak güçlendirici. İkisinden birisini koyacağım. Ayrıca ne yazık ki kafesinde grit kum yok. Ayrıca iki gün önce kuşuma havuç verdim onun bir etkisi olmuş olabilirmi?
Mineralin ve Güçlendiricinin fotoğraflarını koydum.IMG_20250101_182945.jpg

kuş sahibi 1541

Yeni Üye
Ayrıca biraz daha yapmış ekledim dışkı fotoğrafını. IMG_20250101_183322.jpgIMG_20250101_183353.jpg

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Aşağıda linkini verdiğim konuda ki ürünleri temin elinizdekiler etkisiz ürünler gelince b vitamini olanı tüyde olduğu için haftada iki defa veriniz grit kum mutlaka temin ediniz tüy döneminde dışkıda değişim olabilir ama sindirim sıkıntısı çekiyor gibi extra olarak ürünleri mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz ayrıca gelince yine probiyotiği üç gün üst üste tazeleyerek kullanın sonrası tekrar dışkı resim paylaşın. Kullandığınız sular arıtma yada Çeşme olmasın kapalı şişe su olsun ve takviyeler 6-8 arasında sulukta kalıcak. Siz yine de yavrunuzun videosunu da ekleyin.

kuş sahibi 1541

Yeni Üye
Aşağıda linkini verdiğim konuda ki ürünleri temin elinizdekiler etkisiz ürünler gelince b vitamini olanı tüyde olduğu için haftada iki defa veriniz grit kum mutlaka temin ediniz tüy döneminde dışkıda değişim olabilir ama sindirim sıkıntısı çekiyor gibi extra olarak ürünleri mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz ayrıca gelince yine probiyotiği üç gün üst üste tazeleyerek kullanın sonrası tekrar dışkı resim paylaşın. Kullandığınız sular arıtma yada Çeşme olmasın kapalı şişe su olsun ve takviyeler 6-8 arasında sulukta kalıcak. Siz yine de yavrunuzun videosunu da ekleyin.

Şuan hepsini sepetime ekledim yakın zamanda sipariş edeceğim. Çok teşekkür ederim ve şuan kendisi uyuyor vidoyu eklerim. Yine çok teşekkürler