• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çok kaşınıyor?

ReflexDEDE

Yeni Üye
Bugün dikkatimi çekti çok kaşınmaya başlamış. İştahı iyi. Dışkılama siyaha yakın(haki yeşil gibi) ve beyaz gözü seçemeyen siyah beyaz der mesela.
Tam bir hafta oldu 10-15 dakika salıp uçurdum son 3 gün; kapağı açınca çıkmıyor dışarı uçmaya aşırı bir hevesi yok daha çok yuvasını benimsedi 😌.
Güncel resim:

Ekli dosyalar

Demir E.

Paylaşımcı
Bugün dikkatimi çekti çok kaşınmaya başlamış. İştahı iyi. Dışkılama siyaha yakın(haki yeşil gibi) ve beyaz gözü seçemeyen siyah beyaz der mesela.
Tam bir hafta oldu 10-15 dakika salıp uçurdum son 3 gün; kapağı açınca çıkmıyor dışarı uçmaya aşırı bir hevesi yok daha çok yuvasını benimsedi 😌.
Güncel resim:
Vilmectin alıp ensesine damlatabilirisiniz. Fakat diğer arkadaşlarda bir baksın siz yinede bir dışkı fotoğrafı atin bence

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ahahahha yesinler bu tatlışın pozlarını maşallah 😍 Vilmectin ense damlası alın ve ensesine bir damla damlatın deriye iyice yedirin, 10-15 gün sonra tekrarlayın. İki doz yeterlidir. 3-4 ay sonra tekrarlayabilirsiniz, rutin olarak kullanıyorum ben de 😊🌸

ReflexDEDE

Yeni Üye
Ahahahha yesinler bu tatlışın pozlarını maşallah 😍 Vilmectin ense damlası alın ve ensesine bir damla damlatın deriye iyice yedirin, 10-15 gün sonra tekrarlayın. İki doz yeterlidir. 3-4 ay sonra tekrarlayabilirsiniz, rutin olarak kullanıyorum ben de 😊🌸
Bilmekten kullanım videosu falan izledim de şu an nette satılmıyor sanırım. Petshopta var mıdır veterinerden mi alacağım TRENDYOL’ da v.s. göremedim de….

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bilmekten kullanım videosu falan izledim de şu an nette satılmıyor sanırım. Petshopta var mıdır veterinerden mi alacağım TRENDYOL’ da v.s. göremedim de….
Mamaist de satılıyor, bu sayfanın sponsoru bizde her şeyi ordan alıyoruz kuşlarımız için. Bizzat whatsapp hattından ulaşıp Şehmus Bey’e yazmanız gerekiyor vilmectin istediğinizi, 1 damla enseden damlatıyorsunuz masaj yapıyorsunuz ve daha sonra 10-15 gün sonra işlemi yeniden yapıyorsunuz ikinci doz olarak, dikkat edin ağır bir ilaçtır o yüzden fazla damlatmayın sakın 1 damla olacak.