• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! muhabbet kuşum çok hasta

deniz ercan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal, halsizlik, ayaklarında soğukluk
Hastalık Belirti Tarihi
3 Mar 2026
selam bugün muhabbet kuşum sabahtan beri halsizdi normalde çok hareketli ve konuşkan ama bugün toplarıyla bile oynayamadı kafeste yerde uyudu normalde bana çok yaklaşmaz ama tüylerini kabarttı boynuma saklandı ayakları soğuktu ve ishal olmuştu ama yine de tünekte durabiliyo biraz uçabiliyordu akşam veterinere götürdüm hırıltısı olduğunu ve ciğerlerine yapışan bi mantar ya da enfeksiyon olabileceğini söylediler 3 gün ilaç tedavisi uygulayacaklar %70 80 ölüm riski var dediler iyi değildi ama ölecek durumda olduğunu düşünmüyorum ek yapabileceğim bir şey var mı bu durumda yardımcı olursanız sevinirim

Batuş

Paylaşımcı
selam bugün muhabbet kuşum sabahtan beri halsizdi normalde çok hareketli ve konuşkan ama bugün toplarıyla bile oynayamadı kafeste yerde uyudu normalde bana çok yaklaşmaz ama tüylerini kabarttı boynuma saklandı ayakları soğuktu ve ishal olmuştu ama yine de tünekte durabiliyo biraz uçabiliyordu akşam veterinere götürdüm hırıltısı olduğunu ve ciğerlerine yapışan bi mantar ya da enfeksiyon olabileceğini söylediler 3 gün ilaç tedavisi uygulayacaklar %70 80 ölüm riski var dediler iyi değildi ama ölecek durumda olduğunu düşünmüyorum ek yapabileceğim bir şey var mı bu durumda yardımcı olursanız sevinirim
Dışkı görselleri var mı? Yeme içme durumu nasıl?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba dm den yazdım size dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
Vik vik ses çıkarıyor mu?
Kuyrukta sekme var mı?
Veteriner kanatlı uzmanı mı?
İlaç ne verdi?
Sadece ishal ise zeolit tozu kullanmalısınız, idrar renkli ise bakteri olasılığı yüksek
Zeolit tozu bağırsak bakterisi i döker
Kuşlar için mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
dediğim gibi 3 gün veterinerde kalacak bugün ilk günü veterinerden bilgi bekliyorum bende ama hiç olumlu konuşmadı
Tm inşallah güzel haberler alırsınız, büyük ihtimalle oksijen takviyesi yapılıyor

deniz ercan

Yeni Üye
Tm inşallah güzel haberler alırsınız, büyük ihtimalle oksijen takviyesi yapılıyor
teşekkür ederim bugün biraz da olsa topuyla oynamaya başlamış ama durumu hala risk taşıyormuş ishali hakkında bilgi vermediler vitamin, ağrı kesici ve midesinde bi sorun varmış sanırım onun için antibiyotik veriyorlarmış umarım iyiye gider topuyla oynaması beni umutlandırdı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
teşekkür ederim bugün biraz da olsa topuyla oynamaya başlamış ama durumu hala risk taşıyormuş ishali hakkında bilgi vermediler vitamin, ağrı kesici ve midesinde bi sorun varmış sanırım onun için antibiyotik veriyorlarmış umarım iyiye gider topuyla oynaması beni umutlandırdı
Asla umudunuzu yitirmeyin iyi düşünün çok güzel haberlerini alırsınız inşallah 😊🤲dualarım seninle 😊🤲

Üst Alt