• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum çok hareketsiz.

Burcuburcu1

Aktif Üye
Herkese merhaba kuşum cok hareketsiz duruyor sebebi ne olabilir? Oradan oraya atlayıp neşeli hareketler yapmıyor hiç. Başka kişilerin muhabbet kuşları çok hareketli yerinde duramıyor benim ki Çok halsiz duruyor. Zaten hiç öttuğünü duymadım çok konuşkan bir kuş herşeyi konuşuyor ama ötmüyor hareketsiz. Resimleri aşağıda. 👇🏻
Ben askerdeyim askere gelmeden önce de böyleydi beni göremeyince daha kötü olmuş gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 27737Ekli dosyayı görüntüle 27738Ekli dosyayı görüntüle 27739Ekli dosyayı görüntüle 27740Ekli dosyayı görüntüle 27741Ekli dosyayı görüntüle 27742Ekli dosyayı görüntüle 27743

Burcuburcu1

Aktif Üye
Sizce oyuncak olmalı mı yoksa olmamalı mı? Bir süre oyuncaksız da denedim yine aynı. Neden mutsuz olabilir? Sabahları neşe içerisinde ötmüyor hiç. Çok konuşkan bir kuş herşeyi konuşuyor söyledikleri kelimelere herkes şaşırıyor ama aşırı derecede hareketsiz bir kuş.

Burcuburcu1

Aktif Üye
Ben askerdeyim şimdi beni göremeyince daha kötü olmuş.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evinizde sizin kadar ilgilenen biri varsa bı sorun olcagini sanmiyorum ama hocalarımız gordugunde değerlendirir.

Yigit K.

Paylaşımcı
Dışkı bozuk görünüyor. Daha yakından dışkı fotoğrafı atar mısınız? Kuşta herhangi bir halsizlik, iştah kaybı veya kusma gözlemlenebiliyor mu?

Gaga

Yeni Üye
Kardesim bu kusu cok kafesin icine elini sokmuslar kusta korkuyo zaten sag sol yaparken diskisi hem isalllesiyo hemde kusuyyo hasta oluyolar kusa iyi bakman gerekir vitamin koy bide suyuna