• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum çok fazla yem eşeliyor

AKİF128291

Aktif Üye
Merhaba benim normlade 2 muhabbetim vardı bitanede yolda buldum telde duruyordu bi şekilde yakaladım ama cinsiyeti erkek ama aşırı fazla yem eşeliyor akıllı yemlik kullanıyorum yani 1 günde akıllı yemliğin yarsını bitirebiliyor sebebi ne yem dışkıyla karışıyor yem dayanmıyor kuşa

Fatih34

Aktif Üye
çare olarak eğer yemi eşeleyip hazneye döküyorsa üfleyin 10 cm gibi bi uzaklıktan çalkalayıp üfleyin ve tüm kabuklar gidene kadar bunu yapın belki kuş ak darı gibi yiyecekler seviyordur zamanla düzelir

AKİF128291

Aktif Üye
çare olarak eğer yemi eşeleyip hazneye döküyorsa üfleyin 10 cm gibi bi uzaklıktan çalkalayıp üfleyin ve tüm kabuklar gidene kadar bunu yapın belki kuş ak darı gibi yiyecekler seviyordur zamanla düzelir
Yeminde her tohum var yem haznesi dolduktan sonra kafesin altına dökülüyor dışkı oluyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tabana ızgara koyalım
İçerden bir yemlik takalım
Yem içeriğini ve kuşların durumunu göreceğimiz video ekler misiniz 👍
Dişarda bulduğunuzu keşke hemen kuşlarınızın yanına atmasaydınız önce bir kaç gün karantina iyi olurdu. Son olarak da ne gibi takviyeler veriyorsunuz onları da görebilir miyiz ona göre yorumlar yapalım