Y Yelan Yeni Üye Katılım 16 Şub 2023 Mesajlar 17 Tepkime puanı 5 Puanları 3 14 May 2023 #1 Az Önce Muhabbet Kuşum Cama Çarptı Hareketlerinde Bi Değişiklik yok ama Çeresi kanlı biraz napmam gerekiyor?
Az Önce Muhabbet Kuşum Cama Çarptı Hareketlerinde Bi Değişiklik yok ama Çeresi kanlı biraz napmam gerekiyor?
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,485 Tepkime puanı 9,707 Puanları 113 14 May 2023 #2 Pamuğu ya da peçeteti biraz ıslatıp silin. Orası çok yumuşak bir doku dikkat edin. Siz yinede gözlemleyin ne olur ne olmaz.
Pamuğu ya da peçeteti biraz ıslatıp silin. Orası çok yumuşak bir doku dikkat edin. Siz yinede gözlemleyin ne olur ne olmaz.
Y Yelan Yeni Üye Katılım 16 Şub 2023 Mesajlar 17 Tepkime puanı 5 Puanları 3 14 May 2023 #3 Kübra Ö.' Alıntı: Pamuğu ya da peçeteti biraz ıslatıp silin. Orası çok yumuşak bir doku dikkat edin. Siz yinede gözlemleyin ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla ... Sildim Ama Kuşum Dışkısını sıvı yapıyor ne yapmalıyım?
Kübra Ö.' Alıntı: Pamuğu ya da peçeteti biraz ıslatıp silin. Orası çok yumuşak bir doku dikkat edin. Siz yinede gözlemleyin ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla ... Sildim Ama Kuşum Dışkısını sıvı yapıyor ne yapmalıyım?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 14 May 2023 #4 Yelan' Alıntı: Sildim Ama Kuşum Dışkısını sıvı yapıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Çarpmanın etkisiyle stres yapmıştır, stres sebebiyle dışkı değişimi normal, geçecektir
Yelan' Alıntı: Sildim Ama Kuşum Dışkısını sıvı yapıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Çarpmanın etkisiyle stres yapmıştır, stres sebebiyle dışkı değişimi normal, geçecektir