Muhabbet kusumun hızlı hızlı nefes alıp verdiğini ve burnu tıkalı gibi fıs fıs ses çıkardığını gördüm arada hapşırıyorda ama sürekli yaptığı bir şey değil 1 ayda iki kere yakaladım ne yapmam gerekir
Muhabbet kusumun hızlı hızlı nefes alıp verdiğini ve burnu tıkalı gibi fıs fıs ses çıkardığını gördüm arada hapşırıyorda ama sürekli yaptığı bir şey değil 1 ayda iki kere yakaladım ne yapmam gerekir
KEKİK 📍Antioksidan deposudur. 📍 Antibakteriyel ve antimikrobiyaldir, mikroplara mantara karşı direnç özelliği taşır. 📍Antiviral özelliği sebebiyle bazı enfeksiyonlara karşı fayda sağlar. 📍Vücuda direnç kazandırarak bağışıklık sistemine katkıda bulunur. 📍Eklem ve kas ağrılarını hafifletir...
Merhaba, kekik çayı tarifi adlı konudan lütfen kekik Çayını uygulayınız, ek olarak respiratory turbo takviyesini öneririm hem suya ekleniyor hemde ortamına spreyleme yapabilirsiniz cereye spreyleme , benimde sultanimda geceleri oluyor uygulayınca büyük ölçüde sesi de kesiyor kuşu da rahatlatıyor , ürünü mamaist.com üzerinden bulunabilir, ek olarak takviye için gervit-w multivitamin, entrobac probiyotik, BT amin Forte takviyesi bu üçü ana takviyedir kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir bu bahsettiğimiz siteden de bulabilirsiniz, bizler de oradan alıyoruz hocalarımız ile , ek olarak ortam sıcaklığı iyi olmalı hızlı geçmesi için , 23-27 derece ideal