• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum bir türlü iyileşmedi

Sercantas41

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kuş sürekli sallanıyor uçarken çarpıyor gece çok çırpınıyor ve tünekten düşüyor
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ocak 2024
Kullanılan İlaç
Avicare multiminer & D3 avicare valeriana officinalis
Muhabbet kuşum kafeste dururken sürekli sallanıyor kendisini temizlerken düşüyor tüy döneminde gibi yorumlar olcaktır yaklaşık 1 aydır bu şekilde tüyleri daha yeni bu hale geldi yani tüyde olduğundan değil vete götürdüm sinir sistemi ve kemik için vitaminler verdi fakat pek bir düzelme olmadı yaklaşık 2-3 ay önce ufak bir depremde korkup kafesin içinde çırpınmıştı o günden sonra bu hale geldi sanıyorum bir türlü düzelemiyor yuvadan salmaya korkuyoruz saldığımızda deli gibi uçup heryere çarpıyor ve çığlık atıyor sorunuma yardımcı olmak isteyen arkadaşlara videosunuda atabilirim.
IMG_3314.jpegIMG_3313.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşum kafeste dururken sürekli sallanıyor kendisini temizlerken düşüyor tüy döneminde gibi yorumlar olcaktır yaklaşık 1 aydır bu şekilde tüyleri daha yeni bu hale geldi yani tüyde olduğundan değil vete götürdüm sinir sistemi ve kemik için vitaminler verdi fakat pek bir düzelme olmadı yaklaşık 2-3 ay önce ufak bir depremde korkup kafesin içinde çırpınmıştı o günden sonra bu hale geldi sanıyorum bir türlü düzelemiyor yuvadan salmaya korkuyoruz saldığımızda deli gibi uçup heryere çarpıyor ve çığlık atıyor sorunuma yardımcı olmak isteyen arkadaşlara videosunuda atabilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 60791Ekli dosyayı görüntüle 60792
Merhaba bu yakışıklı tüyde🤲👍
Bt amin forte etkilidir kas tüy ve kemik gelişimini destekler profesyonel takviyedir ve sonuç alırsınız🤲👍
Entrobac ve Gervit-w de kullanın bağışıklık düzeyi yükselsin
Veteriner hekimler birçok ürünü hatta sürekli bu ürünü veriyor, sanırım reklam amaçlı😔inanın sıfır fayda, hiç etki etmiyor
Tavsiye ederim btAmin forte 👍
Entrobac Probiyotik
Gervit-w multivitamin 👍

Üst Alt