- Hastalık Belirtileri
- Bana geldiğinden beri basta kendisini temizliyor sandik fakat. Izledim kendini yoluyor kac kere tüylerini ağzinda yakaladim boyunluk takmak istedim cikariyor istemiyor bagiriyor daha önce esi varmis kafesten kacmis buda yaralanmis tuyleri baya eksik ben yaralarina kantoron yagi suruyorum temizligine dikkat ediyorum vitaminlerini veriyorum fakat yinede yolma huyu bitmedi acaba arkadasinimi istiyor yoksa sahibi degsti diyemi yapiyor ama bana geldigindede yaraliydi ne yapmam lazim bilemedim artik bize de gelmek istemiyor kafesinden cikmiyor 1 haftadir bizimle ama ne yapmaliyim bilemedim
- Hastalık Belirti Tarihi
- 16 Kas 2025
- Kullanılan İlaç
- Sarı kantaron
Bana geldiğinden beri basta kendisini temizliyor sandik fakat. Izledim kendini yoluyor kac kere tüylerini ağzinda yakaladim boyunluk takmak istedim cikariyor istemiyor bagiriyor daha önce esi varmis kafesten kacmis buda yaralanmis tuyleri baya eksik ben yaralarina kantoron yagi suruyorum temizligine dikkat ediyorum vitaminlerini veriyorum fakat yinede yolma huyu bitmedi acaba arkadasinimi istiyor yoksa sahibi degsti diyemi yapiyor ama bana geldigindede yaraliydi ne yapmam lazim bilemedim artik bize de gelmek istemiyor kafesinden cikmiyor 1 haftadir bizimle ama ne yapmaliyim bilemedim