skruhtp Yeni Üye Katılım 13 Ara 2024 Mesajlar 21 Tepkime puanı 4 Puanları 3 21 Ara 2024 #1 Merhabalar kuşum banyo yapmayı sevmiyor kaba su ve yeşillik koyuyorum yanında durup yemeye çalışıyor sadece ne yapmalıyım alıştırmak için
Merhabalar kuşum banyo yapmayı sevmiyor kaba su ve yeşillik koyuyorum yanında durup yemeye çalışıyor sadece ne yapmalıyım alıştırmak için
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,376 Tepkime puanı 4,248 Puanları 113 21 Ara 2024 #2 skruhtp' Alıntı: Merhabalar kuşum banyo yapmayı sevmiyor kaba su ve yeşillik koyuyorum yanında durup yemeye çalışıyor sadece ne yapmalıyım alıştırmak için Genişletmek için tıkla ... Bazı kuşlar ne yapsanız da alışmaz ama kafeste dursun belki zamanla yapar eğer yapmaz ise siz fıs fıs yapın spreyle
skruhtp' Alıntı: Merhabalar kuşum banyo yapmayı sevmiyor kaba su ve yeşillik koyuyorum yanında durup yemeye çalışıyor sadece ne yapmalıyım alıştırmak için Genişletmek için tıkla ... Bazı kuşlar ne yapsanız da alışmaz ama kafeste dursun belki zamanla yapar eğer yapmaz ise siz fıs fıs yapın spreyle