• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ayakta duramıyor

Rubus

Yeni Üye
2 3 gündür halsizlik vardı kabarık duruyordu bugün sabah ayakta duramamaya başladı dengesini sağlıyamıyor uçabiliyor kısa mesafe dışkısı isal gibi su verip yemek yedirmeye çalıştım yemedi en son sabah yem yemişti şimdide yediği yemleri tane tane halinde cikarmiş lütfen yardım edin daldari aldim yemedi korktu kaçtı ondan veterinere sordum ben kuşlardan anlamıyorum pek ama durumu kötü gözüküyor dedi

Mert G.

Eski Forumcu
2 3 gündür halsizlik vardı kabarık duruyordu bugün sabah ayakta duramamaya başladı dengesini sağlıyamıyor uçabiliyor kısa mesafe dışkısı isal gibi su verip yemek yedirmeye çalıştım yemedi en son sabah yem yemişti şimdide yediği yemleri tane tane halinde cikarmiş lütfen yardım edin daldari aldim yemedi korktu kaçtı ondan veterinere sordum ben kuşlardan anlamıyorum pek ama durumu kötü gözüküyor dedi
Dışkısını görebilir miyiz

Rubus

Yeni Üye
Teşekkürler o veterinerlerden birine götürdük ama salla baş olduğunu ve tedavisi olmadığını söylediler 2 3 saatte daha da kötüleşti şimdi sadece öylece yatıyor 😢

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞 Doğru teşhis koymuşlar 😞

Üst Alt