• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ayağının üstüne basamıyor

senanrr

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
12 Ara 2024
Kafeste oynarken ayağını acıttı. İncindi diye düşünüyorum umarım kırılmamıştır. Ne yapmam gerekiyor? Veterinere mi gideyim? Bir şey mi süreyim. Durmuyor da oyun oynamaya devam etmek istiyor çırpınım duruyor. Uçmasında sıkıntı yok uçuyor bu arada. Görüntüde bir morluk falan yok gibi. Ayağını koyup kavrayamadığı için kanadıyla durmaya çalışıyor.

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Parmağınızı yada tüneği kavrayabiliyor mu, tünekte bir video eklermisiniz?

zynpp.

Paylaşımcı
Benim kuşumun ayagida böyle oldu 😭forumda bende paylaşıp sordum biraz önce verilen cevaplara bakın isterseniz yardımcı olur belki

senanrr

Yeni Üye
Teşekkür ederim geçmiş olsun size de

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz tüneği kavrayabiliyor mu? Streamble.com üzerinden videosunu atabilir misiniz

zynpp.

Paylaşımcı
Teşekkür ederim geçmiş olsun size de
Teşekkür ederim .dikkatimi çekti uyarmak istedim plastik tünek ayak sağlığı için uygun değil bakteri oluşturur ,mantar yapar...tahta tünek kullanmanızı tavsiye ederim.Tunek üzerinde çekilmiş video atarsanız daha iyi olur böyle pek bir şey belli olmuyor sizede geçmiş olsun 😔

senanrr

Yeni Üye
Bilmiyordum uyarı için teşekkür ederim. Volteren ağrı kesici krem sürmemi önerdiler. Sizinde haberiniz olsun.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşu tüneğe koyun lütfen orada kırık mı değil mi anlaşılmaz daha da hasar alır ayak🙏Burada basamıyor gözüküyor, tünekte videosunu çeker misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Böyle duruyor. Karanlık bir odaya koydum durması için video çekemiyorum yanına gittiğimde tekrar oyun oynamaya çalışıyor. Çok hareketli.
Merhaba, geçmiş olsun
Telefonu ayağına yaklaştırıp çekin lütfen şiş gibi gördüm yakın ve net olsun, arka parmak

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gerçekten mi 🥹 erkeğe benziyor dediler oğlum diyordum artık kızım diyeyim o zaman çok teşekkür ederim ♥
Sanırım yeni sahiplendiniz🥰🤲evinize bereket, huzur neşe getirsin
Ayağını yakın paylaşırsanız sevinirim yardımcı olalım

ThorOps

Aktif Üye
benim kuşumunda böyle olmuştu ama hemen geçti, ne oldu ki böyle yapıyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben şişlik ve morluk gördüm, kırık olma ihtimali de var.. Bir de plastik tünek kullanmayın hem ayakta nasır, mantar yapabilir hem de kafeste bit yapabilir onun yerine tahta tünek kullanın 🙏

zynpp.

Paylaşımcı
Ben şişlik ve morluk gördüm, kırık olma ihtimali de var.. Bir de plastik tünek kullanmayın hem ayakta nasır, mantar yapabilir hem de kafeste bit yapabilir onun yerine tahta tünek kullanın 🙏
Normalde kuşlar ayaklarını dinlendirmek için yada ısıtmak amaçlı da kaldıriyor incinme,kırılma durumlarında da o şekilde kaldırabilir mi yoksa parmaklarını kapatamaz mı normalde yumru şeklin de tuylerinin arasına gömüyor ve ayağını goremiyoruz incinme ,kırılma gibi durumlarda da bu şekilde yapabilirler mi

Üst Alt