• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum ayağının üstüne basamıyor sekerek yürüyor

tarcınmavisim

Yeni Üye
bu durum aslında 3 4 gündür böyle diyeceğim diyemiyorum ilk gun böyle yaptı 2. gun noraldı ayagını kaldır maviş falan diyince böyle biraz kaldırıyordu. şuan yine üzerine basmıyor ayagı sanki surukluyor ama hic bir sey olmadı muhtemelen diğer kuşla kavga edince incindi ama bana blöf gibi geldi sizce blöf olabilir mi çok numaracı bir kuş gerçekten. keyfi falan da yerinde konuşuyor gülüyor. şuan gece oldugu için biraz durgun sadece ayagı şiş değil yara değil ısınmak için kaldırmadığına eminim kepçe gibi tutuyor aynı

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba geçmis olsun.Kusunuzun tünek üzerinde videosunu ve ayağının net resmini atarsanız daha iyi yardımcı olunur.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
bu durum aslında 3 4 gündür böyle diyeceğim diyemiyorum ilk gun böyle yaptı 2. gun noraldı ayagını kaldır maviş falan diyince böyle biraz kaldırıyordu. şuan yine üzerine basmıyor ayagı sanki surukluyor ama hic bir sey olmadı muhtemelen diğer kuşla kavga edince incindi ama bana blöf gibi geldi sizce blöf olabilir mi çok numaracı bir kuş gerçekten. keyfi falan da yerinde konuşuyor gülüyor. şuan gece oldugu için biraz durgun sadece ayagı şiş değil yara değil ısınmak için kaldırmadığına eminim kepçe gibi tutuyor aynı
Merhaba kuşlar oyuncudur ama ayağını kaldırması, üzerine bas aması, parmaklarını büzüp(kepçe) tutmadı, ağrısı olduğu yönünde işarettir, streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız

tarcınmavisim

Yeni Üye
Merhaba kuşlar oyuncudur ama ayağını kaldırması, üzerine bas aması, parmaklarını büzüp(kepçe) tutmadı, ağrısı olduğu yönünde işarettir, streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız
ya ezilme belki olabilir ama kaldır ayagını dediğimde kaldırıyordu. yarın cekip atacagım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
asssla öyle bir şey yaptırmaz ciyak ciyak bağırıyor hasta
O zaman sinirler gerilir, pıhtı atabilir ve bacak, damarlarda kan dolaşımı sıkıntı yaşar felce kadar gider, krem süremezseniz, d vitamini ve btAmin forte ile destekleyin,incinme veya takılma ise 1 hafta içinde düzelme başlar

Üst Alt