• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Muhabbet kuşum aşırı kusuyor

kubilay01023

Yeni Üye
Arkadaşlar selamın aleyküm 3 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Eskiden bu kadar kusmazdı ama şimdi çok kusmaya başladı. Hayvan acayip derecede kızgın ne zaman dışarı çıkartsak çiftleşmeye çalışıyor. Çok hareketli bir kuş o yandan sıkıntı yok ama fazlasıyla kusuyor ve kafes içine kustuğu için kafesi çok kötü kokuyor yani hasta olabileceğinden şüpheleniyorum birde yemeği ağzına aldıktan sonra ağzında çok çeviriyor hep ağzını açıp kapatıyor anlamadım umarım hasta değildir yardım ederseniz sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar selamın aleyküm 3 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Eskiden bu kadar kusmazdı ama şimdi çok kusmaya başladı. Hayvan acayip derecede kızgın ne zaman dışarı çıkartsak çiftleşmeye çalışıyor. Çok hareketli bir kuş o yandan sıkıntı yok ama fazlasıyla kusuyor ve kafes içine kustuğu için kafesi çok kötü kokuyor yani hasta olabileceğinden şüpheleniyorum birde yemeği ağzına aldıktan sonra ağzında çok çeviriyor hep ağzını açıp kapatıyor anlamadım umarım hasta değildir yardım ederseniz sevinirim.
Ve aleykümselam
Forumumuza hoşgeldiniz 🤗
Kızgın erkek için kızgın bir dişi gerekiyor kusmasını dişiye yapar ve yavruları olur
Kafes içi sürekli temiz olmalı yoksa bakteri parazit mikrop hasta yapar Allah korusun
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

kubilay01023

Yeni Üye
Ve aleykümselam
Forumumuza hoşgeldiniz 🤗
Kızgın erkek için kızgın bir dişi gerekiyor kusmasını dişiye yapar ve yavruları olur
Kafes içi sürekli temiz olmalı yoksa bakteri parazit mikrop hasta yapar Allah korusun
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için şöyle göndereyim ilk başta o ağız açıp kapatma videosu şöyle Watch unnamed | Streamable
Şu normal zamandaki videosu Watch unnamed | Streamable
Ve ek olarak birkaç kişiye sorduğumda bana iç parazit olabilir kontil ve denflor kullanın demişlerdi bu ilaçları kullanmalı mıyım o konudada yardım ederseniz çok sevinirim.

Şunlar ise dışkısı ve 1 günde kafes içine kustuğu yemler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için şöyle göndereyim ilk başta o ağız açıp kapatma videosu şöyle Watch unnamed | Streamable
Şu normal zamandaki videosu Watch unnamed | Streamable
Ve ek olarak birkaç kişiye sorduğumda bana iç parazit olabilir kontil ve denflor kullanın demişlerdi bu ilaçları kullanmalı mıyım o konudada yardım ederseniz çok sevinirim.

Şunlar ise dışkısı ve 1 günde kafes içine kustuğu yemler
Merhaba Rica ederim 😊dışkısı güzel maşallah SüphanAllah iç parazit olsa dışkı formu bu şekilde olmaz, süner popoya yapışır, idrar şeffef değil yeşil olur hiç sıkıntı yok😊
Kusmuk tamamen kur kurması
Ağız içi yara yoksa yaptığı hareket Geviş getirme yada dil döndürme hareketi
Kur kusması yapan erkeklerde olur 😊
İlaç falan kullanmayın

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Rutin olarak verilmelidir
İnternet üzerinden alınabilir yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz 👍

kubilay01023

Yeni Üye
Merhaba Rica ederim 😊dışkısı güzel maşallah SüphanAllah iç parazit olsa dışkı formu bu şekilde olmaz, süner popoya yapışır, idrar şeffef değil yeşil olur hiç sıkıntı yok😊
Kusmuk tamamen kur kurması
Ağız içi yara yoksa yaptığı hareket Geviş getirme yada dil döndürme hareketi
Kur kusması yapan erkeklerde olur 😊
İlaç falan kullanmayın

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Rutin olarak verilmelidir
İnternet üzerinden alınabilir yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz 👍
Çok teşekkür ederim, peki sizce yanına eş almalı mıyım? 3 yaşında şuan hani bu kızgınlık dönemi bir türlü bitmek bilmedi kuşu böyle gördükçe de açıkçası içim acıyor ne tavsiye edersiniz bu durumda.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim, peki sizce yanına eş almalı mıyım? 3 yaşında şuan hani bu kızgınlık dönemi bir türlü bitmek bilmedi kuşu böyle gördükçe de açıkçası içim acıyor ne tavsiye edersiniz bu durumda.
Rica ederim 😊eş sahiplenmelisiniz o zaman ilgi oyuncaklarında değil eşe döner, kur ona olur😊
Güvenilir bir üretici veya petshop varsa oğlunuzu götürün dişilerin içine bırakın, dişi yanına gelir, çünkü erkekler eş seçmez dişi kuş eşini seçer 😊
Dişi eve gelince 10 gün karantina uygulayın lütfen

kubilay01023

Yeni Üye
Rica ederim 😊eş sahiplenmelisiniz o zaman ilgi oyuncaklarında değil eşe döner, kur ona olur😊
Güvenilir bir üretici veya petshop varsa oğlunuzu götürün dişilerin içine bırakın, dişi yanına gelir, çünkü erkekler eş seçmez dişi kuş eşini seçer 😊
Dişi eve gelince 10 gün karantina uygulayın lütfen
Tamamdır çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için

Üst Alt