• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! muhabbet kuşum anormal şekilde titriyor

ilaydaabakr

Yeni Üye
normalde 7 8 senedir bizimle ve o zamandan beri elime alıp öpemem veya sevemem normal uzaktan yaşar hayatını ama şuan inanılmaz bir titremesi var kanatlarını açıp titriyor duruyo bidaha yapıyo gözlerini kapatıyor ayakları sıcak belki sıcakladı diyr düşündüm serinletmeye çalışıyorum olmuyo yine devam ediyor tüy dökme dönemine de girdi muhtemelen çünkü kanat falan dökmüş yardımcı olur musunuz lütfen

Son düzenleme:

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
normalde 7 8 senedir bizimle ve o zamandan beri elime alıp öpemem veya sevemem normal uzaktan yaşar hayatını ama şuan inanılmaz bir titremesi var kanatlarını açıp titriyor duruyo bidaha yapıyo gözlerini kapatıyor ayakları sıcak belki sıcakladı diyr düşündüm serinletmeye çalışıyorum olmuyo yine devam ediyor yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba forumu hoşgeldiniz. Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable bu link üzerinden kısa bir videosunu yükleyip linkini bizimle paylaşın hocalarımız ilgilenecektir.

ilaydaabakr

Yeni Üye
Video olursa daha iyi olur
attım videoyu sanırım <div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:222.222%"><iframe allow="fullscreen" allowfullscreen height="100%" src="unnamed - Embed" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ateşi olabilir, üşütmüş olabilir dışkı resimlerini atabilir misiniz

ilaydaabakr

Yeni Üye
linkte videosu mevcut ayakları sıcacık şuan aynı zamanda resimi anlık çektim böyle de yatıyor herhangi bir titremesi kalmadı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Yem yiyormu yavrunuz açlık dışkısı yapmış galiba beyaz peçete üzerinde dışkı atarsanız daha iyi olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
attım videoyu sanırım <div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:222.222%"><iframe allow="fullscreen" allowfullscreen height="100%" src="unnamed - Embed" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>
Ne yedi zehirlenme olabilir

ilaydaabakr

Yeni Üye
İlaçların ismi nedir?
tam bilmiyorum bildiğimiz bir veteriner vardı yaşadığımız yerde enjektörle verdi tüy dökme döneminde kuşumun farklı reaksiyon gösterdiğini geçen sene de göz çevresinde tüy kalmamıştı aynı ilaçları vermişti iyi gelmişti aynı semptomlar dedi şimdi yanlış bilgilendirme de yapmayım herkesin yavrusuna farklı olur falan bide kuşum yaşlı 7 8 yaşında o yüzden :)

ThorOps🥇

Furkan
o nedir acaba bilmiyorum aynı zamanda yemek yemiyor şuan iştahı yok marul seviyor ondan yedi biraz onun dışında yeminden yemedi bile
Elinizde zencefil tozu varsa muzun üstüne biraz serpip verin, kafesin tabanına yem dökün, tünekleri kaldırın yemlikleride, suyuda tabana koyun, zeolit tozu vücuttaki zehiri alır aç kalmaması lazım.