• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet Kuşum 4 Gün Yanlız Kalabilirmi

4 gün tatile gidiyorum muhabbet Kuşum var bana çok alışkın daha yavru sayılır ölür mü çok endişeliyim lütfen cevap verin acil

Sygoldex

Yeni Üye
Götürme durumunuz yoksa eğer mümkünse güvendiğiniz akrabaya, tanıdık birine bırakmayı düşünebilirsiniz. Bırakma durumunuz da yoksa tek kaldığında yalnızlık çekecektir biraz. Yemini ve suyunu bol bol koyun. Oyuncakları olsun kafeste. Camları falan da kapatın cereyanda kalmasın. Onun dışında çok sıkıntı olmaz benim 1 hafta bıraktığım da oluyor.

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
4 gün tatile gidiyorum muhabbet Kuşum var bana çok alışkın daha yavru sayılır ölür mü çok endişeliyim lütfen cevap verin acil
Yavru sayılır ise önermem, üstelik 4 gün kuş için fazla. Ya bir yakınınıza bırakın ya da onu sık sık kontrol edecek birisine anahtarı bırakın.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Götürme durumunuz yoksa eğer mümkünse güvendiğiniz akrabaya, tanıdık birine bırakmayı düşünebilirsiniz. Bırakma durumunuz da yoksa tek kaldığında yalnızlık çekecektir biraz. Yemini ve suyunu bol bol koyun. Oyuncakları olsun kafeste. Camları falan da kapatın cereyanda kalmasın. Onun dışında çok sıkıntı olmaz benim 1 hafta bıraktığım da oluyor.
1 hafta kuş için çok fazla, tüm yemliklerini doldursanız 10 suluk taksanız, yem durur fakat 1 hafta bekleyen su çok fazla bakteri üretmiş olur, suyu tazeleme şansı yoktur
Bu yüzden 1 hafta yalnız bırakılması doğru değildir
Mutebir kişi tarafından kontrol edilmelidir

Sygoldex

Yeni Üye
1 hafta kuş için çok fazla, tüm yemliklerini doldursanız 10 suluk taksanız, yem durur fakat 1 hafta bekleyen su çok fazla bakteri üretmiş olur, suyu tazeleme şansı yoktur
Bu yüzden 1 hafta yalnız bırakılması doğru değildir
Mutebir kişi tarafından kontrol edilmelidir
Evet 1 hafta fazla 4 gün de fazla bir kuşun tek kalması için. Ancak şartlardan dolayı bırakma şansım da olmuyor götürme şansım da. Büyük suluklara olabildiğince su doldurup öyle gidiyorum. Şu ana kadar 1-2 kez böyle uzun süreli bıraktığım oldu. Kuşlar biraz bana ilgisini kaybetmişti sadece onun dışında sıkıntı yaşamadım. Ben de hiçbir zaman kuşun 1 günde olsa tek kalmasını önermiyorum.

Üst Alt