• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu

elf dgc

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uçamama
Hastalık Belirti Tarihi
23 Eki 2025
Kullanılan İlaç
D vitamini
6 yaşında muhabbet kuşum 3 aydır ucamıyor . bıildigi ortamda hep konduğu yere kapı üstüne konamamakla başladı. Bi süre ayağını kaldırarak duruyordu.arada saldıgımızda kordinasyon saglayamayıp farklı yere kondu yada düştü.yemesı keyfi yerindeydi son zamanlarda keyfi yok ,yemesi normal ,ama çok ötmüyorreski neşesi yok genelde uyku modunda köşeye sinip gagasını kanadının ustune gömüp tünuyor. D vitamini birde karışık vitamini kullanıyoruz suan ne yapmalıyız çok üzgünüz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
6 yaşında muhabbet kuşum 3 aydır ucamıyor . bıildigi ortamda hep konduğu yere kapı üstüne konamamakla başladı. Bi süre ayağını kaldırarak duruyordu.arada saldıgımızda kordinasyon saglayamayıp farklı yere kondu yada düştü.yemesı keyfi yerindeydi son zamanlarda keyfi yok ,yemesi normal ,ama çok ötmüyorreski neşesi yok genelde uyku modunda köşeye sinip gagasını kanadının ustune gömüp tünuyor. D vitamini birde karışık vitamini kullanıyoruz suan ne yapmalıyız çok üzgünüz.
Merhaba geçmiş olsun
Ayaklarında sıkıntı olabilir, kontrol ettiniz mi?
Fotoğraf paylaşır mısınız kuşu görelim bakalım
Tüy yapısı nasıl?
Bağışıklık sistemi için probiyotik veriyor musunuz?
Petshoptan alınan ürünler işe yaramaz

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Güncel durumunun gözükeceği bir video ve sırttan bir resmini eklermisiniz.

elf dgc

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Tüy yapısı nasıl?

Ekli dosyalar

elf dgc

Yeni Üye
Tesekkur ederım.D3 vitamini veterınerden aldım.öteki vitamin petshoptan aldım .sol ayağını kaldırdığı dönemler vardı artık kaldırmıyor.

elf dgc

Yeni Üye

elf dgc

Yeni Üye
Video yükleyemedim
Merhaba geçmiş olsun
Tüy yapısı nasıl?

Ekli dosyalar

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
streamable.com sitesine girip videoyu oraya yükleyip buraya linkini atın. Kuşun ayağını yere koyamıyorsa incinmiştir veya buna benzer durumlar. Tüneğe tutunamıyor mu ? Ve neden ayağını koyamadığını fark ettiğiniz zaman veterinere götürmediniz ki ?

elf dgc

Yeni Üye
streamable.com sitesine girip videoyu oraya yükleyip buraya linkini atın. Kuşun ayağını yere koyamıyorsa incinmiştir veya buna benzer durumlar. Tüneğe tutunamıyor mu ? Ve neden ayağını koyamadığını fark ettiğiniz zaman veterinere götürmediniz ki ?

elf dgc

Yeni Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Düzelme oldu tabiki veterinede gotordum. Bir sıkıntı gorulmedi fakat normal degıl durumu farkındayı
Merhaba plastik tünek olmaz, ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Bakteri üretir
Mutlaka probiyotik verin

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben videoda ve genel tüy yapısında sorun göremedim. Peki hiç mi uçamıyor yoksa alçaktan yada fazla yükselemiyor mu

elf dgc

Yeni Üye
Videoyu göruntüleyebiliyor musunuz .yükleme yaptım fakat paylasabıldimmi emin degılım.bu sıralar Nadır keyifli bir vakte denk geldi video veterınere göturmelimiyim tekrar, birde onerdiğiniz bir yer varmıdır pendıkte teşekkürler
Ben videoda ve genel tüy yapısında sorun göremedim. Peki hiç mi uçamıyor yoksa alçaktan yada fazla yükselemiyor mu

Üst Alt