• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Muhabbet kuşu zehirlenme

Cigdem00

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Burundan ve dışkıdan kan
Hastalık Belirti Tarihi
4 Ağu 2025
Kullanılan İlaç
Antibiyotik, kanamayı durdurması için ilaç ve zehirlenme için de ilaç
Mavişi sabah veterinere götürdüm enfeksiyon dediler antibiyotik verip gönderdiler. Eve geldiğimde taşıma çantasındaki peçetede kan gördüm bekledim bu sefer kafesinde yaptı bu arada direkt kan çıkarıyor. Veti aradım bana yarın gel dediler ama akşam ben yine gittim ve sadece bağırsaklarında değil akciğerlerinde de kanama varmış hekim biraz sıkınca göğsünü burnundan kan fışkırdı mavişin 2 tane ilaç verdi biri zehirlenme için diğeri kanın durması içinmiş bi de bebe bisküvisi verdi suyla püre yapıp yedirmem için ama zaten şu an zor nefes alıyor bi de yedirsem sıkıntı olmaz mı? Başka bir şey yapılabilir mi bilmiyorum çaresizim de hekim başka yapıcak bir şeyin olmadığını söyledi ama ben yine de buraya sormak istedim yoksa böylece iyileşmesini mi beklicem??

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, normalde yoğun bakıma alabilirler, kan pıhtılaştırıcı ilaç da verebilirlerdi verdiler mi? İstanbulun neresinde oturuyorsunuz hekim önerelim 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Neyden zehirlendi bu arada

Cigdem00

Yeni Üye
Merhaba, normalde yoğun bakıma alabilirler, kan pıhtılaştırıcı ilaç da verebilirlerdi verdiler mi? İstanbulun neresinde oturuyorsunuz hekim önerelim 🌸
Kimyasal zehirlenme olduğunu söyledi ya da travma geçirdiğini ama cama veya duvara çarpmadı hiç bundan dolayı zehirlenme olduğunu söyledi bu arada maltepe küçükyalı civarlarında oturuyorum kanı durdurması için ilaç verdiğini söyledi