• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu yumurtası

merve 1994

Yeni Üye
Kuşumun yumurtasına baktım canımı sıkan bır durum oldu bana yardım çı olur musunuz

merve 1994

Yeni Üye
Ikısındr de korkulcak bısey yok değil mı bayadır bakmadım kontrol etmek istedim

merve 1994

Yeni Üye
Korktuğunuz kısım tam olarak nedir?
Yani korktuğum şekil şu biri kırmızı renk biri beyazımsı siyahımsı bir renk Hani korktum acaba canlıyı da öldü mü diyen çünkü diğeri kırmızı olana baktık yumurtaya ışığın üstünde hareket ediyor ama onda hiçbir şey yoktu Hani keşke videoda buraya atabilsem ben de pek bu uygulamayı kullanmayı bilmiyorum

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Yani korktuğum şekil şu biri kırmızı renk biri beyazımsı siyahımsı bir renk Hani korktum acaba canlıyı da öldü mü diyen çünkü diğeri kırmızı olana baktık yumurtaya ışığın üstünde hareket ediyor ama onda hiçbir şey yoktu Hani keşke videoda buraya atabilsem ben de pek bu uygulamayı kullanmayı bilmiyorum
Attığınız fotoğraflara göre demet abla yorum yaptı dolu olduğunu söyledi. O dediğiniz videoyu streamable.com üzerinden atabilirsiniz.UVbZ8.png

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Arada gün farkı olan yumurtalar ise büyüme ve gelişim süreleri farklı olabilir, bu gayet normal bir durum.

Üst Alt