• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kusu yesil kaka

wicking

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun ilk ishali 22 Ocakta oldu o gün fazla marul ve elma vermiştik 2 gün sürdü sonra 2 gün normal dışkıladı 23ünden beri elma ve marul vermiyoruz Sadece yemle beslenmesine rağmen 26 Ocakta yine ishal oldu ama geçti 30 Ocakta tekrar başladı ve hâlâ devam ediyor Gün içinde bazı dışkıları normal bazıları açık yeşil ve etrafında su bırakıyor Enerjisi iştahı yerinde sadece bu sorun var Veterinere götüremiyorum lütfen yardım edin (Kus aslinda dayimin ama bir sureligine biz bakacagiz 2 haftadir bizde)20250202_083242.png

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Elinizde probiyotik var mı kuşlar için

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Entrobac gelince 3 gün üst üste verin, dördüncü gün dışkılara tekrar bakalım, bu vitaminleri de düzenli kullanın derim 😊 Şimdi evde pirinci haşlayın suyunu suluğuna koyun içsin 🙏

wicking

Yeni Üye
Entrobac gelince 3 gün üst üste verin, dördüncü gün dışkılara tekrar bakalım, bu vitaminleri de düzenli kullanın derim 😊 Şimdi evde pirinci haşlayın suyunu suluğuna koyun içsin 🙏
çok teşekkürler pirinc suyunu normal suyla karistirarak mi vereyim yoksa direkt sadece haslanmis pirinc suyu mu 🙏😔 ve ne kadar kalmali kafesinde 🙏😔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
çok teşekkürler pirinc suyunu normal suyla karistirarak mi vereyim yoksa direkt sadece haslanmis pirinc suyu mu 🙏😔 ve ne kadar kalmali kafesinde 🙏😔
Kafesinde 4-5 saat kalsın haşladığınız suyu ılıkken suluğa koyun direkt

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
merhabalar yine rahatsiz ediyorum ama pirinc suyunu ilaç gelene kadar vereyim mi her gun 4 5 güne gelirmis 🙏
Her gün vermeyin bugün verin, yemine aspur verin her gün gelene kadar, bir de yulaf verebilirsiniz ek olarak bugünlük sadece yarım çay kaşığı zencefil tozu serpin yemine 🙂

Üst Alt