• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yeminin taze kalması için nerede saklamalıyım

Eren.exe

Yeni Üye
Merhabalar ben kuşumun yemini bir şişeye koyuyorum. Yemlerin şişeye yapıştığını gördüm acaba yemler bozulmuş mudur bir de buzdolabına koysam taze kalır mı bir sorun olur mu?

erenunl

Müdavim
Merhabalar ben kuşumun yemini bir şişeye koyuyorum. Yemlerin şişeye yapıştığını gördüm acaba yemler bozulmuş mudur bir de buzdolabına koysam taze kalır mı bir sorun olur mu?
Buzdolabında nem yapıyor diye duymuştum , ben kendi yemimi serin ama güneş almayan bir yerde muhafaza ediyorum bu sayede kurtlanma falan da olmuyor

Eren.exe

Yeni Üye
Buzdolabında nem yapıyor diye duymuştum , ben kendi yemimi serin ama güneş almayan bir yerde muhafaza ediyorum bu sayede kurtlanma falan da olmuyor
Hocam serin bir yer pek yok maalesef aslında tek serin olan yer belkide merdivenlerin orası galiba teşekkür ederim cevabınız için.

cwmelkor

Aktif Üye
Plastiğe koyuyorsanız koymayın hocam. Ben cam kavanozda muhafaza ediyorum. Öylesi daha sağlıklı. Sıcaklarda plastik tehlikeli olabilir.
Akdeniz bölgesinde yaşıyorum havalar çok sıcak diye agzı hava almıcak bidona koyup dolaba koyuyorum ben şimdilik bir sorun yaşamadım ama havalar serinlemeye başlayınca dolaptan çıkaracam

Abdullah Aydoğan

Aktif Üye
Bende İzmir'de yaşıyorum. Cam kavanoz da muhafaza ediyorum. Bı sıkıntı olmadı bende ama güneş görmeyecek yer olsun mümkünse