• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yemindeki aspur oranı

Sinn1

Aktif Üye
Merhabalar. Uzun süredir kullandığım yem quik ve beaks in yemi karışık içine ak darı ve aspur ekleyerek veriyorum ki sadece aspur ve ak darı yiyorlar. İki yıldır denemediğim yem kalmadı.geçen yıl Versele laga aldım bir kere çok sevdiler ikinci paketi farklı içerik gelince yemediler. Sonuç olarak aspur yağlanma yapıyor diye biliyorum ama değilse yeni bir yem arıyorum ve forumda mamaist teki açık yem karışımından almak istiyorum da aspur oranı yüzde 45 ti sanırım. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak soruyorum aspur oranı fazla Olursa ve kuşlar çoğunlukla onu yiyorsa bir sorun olur mu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Eğer kuşlarınızı düzenli olarak kafesten çıkarıyorsanız bir sorun olmaz bence.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Merhabalar. Uzun süredir kullandığım yem quik ve beaks in yemi karışık içine ak darı ve aspur ekleyerek veriyorum ki sadece aspur ve ak darı yiyorlar. İki yıldır denemediğim yem kalmadı.geçen yıl Versele laga aldım bir kere çok sevdiler ikinci paketi farklı içerik gelince yemediler. Sonuç olarak aspur yağlanma yapıyor diye biliyorum ama değilse yeni bir yem arıyorum ve forumda mamaist teki açık yem karışımından almak istiyorum da aspur oranı yüzde 45 ti sanırım. Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak soruyorum aspur oranı fazla Olursa ve kuşlar çoğunlukla onu yiyorsa bir sorun olur mu
Bende tüketiyorum hiç bir problem yaşamadım. Şehmus abi yemlerin tohumlarını eşit şekilde ayarladığı için hiç bir sorun yaşamazsınız

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yem değiştireceksen Şehmus kardeşimin mamaist yemini tavsiye ediyorum...