Merhabalar, iyi forumlar herkese. Yaklaşık 10 yaşında bir muhabbet kuşum var. Zaman zaman uçtuktan sonra nefes alıp verme sorunları yaşadı ancak ilaç tedavisi vs düzeldi hatta bir ara ölümden döndü diyebilirim. Buhar banyosu ve bir kaç ilaç sonrası her yerinden salya aktı sonra antibiyotik tedavisine başladık atlattı çok şükür. Bu dediklerim aylar önce oldu şu anki durum çok farklı. Yaklaşıp bir haftadır hiç bir şey yiyemiyor, ilk üç gün sürekli uyku halinde kabarık duruyordu. Son 3-4 gündür de gördüğü her yemeğe ve yeme saldırıyor karnı çok aç yemeye çalışıyor ama yiyemiyor yese de fayda etmiyor maalesef. 37 gramdan 31 grama düştü kilosu. Kursak mantarından şüpheleniyorum veterinere gitsem antibiyotik yazacak ancak mantar tedavisinde işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Probiyotik, vitamin, nefes darlığı için neftor sirke vs ne verdiysem işe yaramadı. Dışkısı ishaldi şu an düzeldi ama peçetede leke bırakıyor. Son çare kursaktan beslemeye çalışıcam. Hiç susmadigi için şikayet ederdik şimdi hiç ötmüyor ve kötü de olsa bizden asla ayrılmıyor yerine koyamıyoruz sürekli birşeyler yemek istiyor. Ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı acaba, versele laganın mama ve vitaminlerini sipariş ettim ama bayram dolayısıyla hala gelmedi maalesef, hiç mama yediremedim daha önce belki mama yiyebilir diye düşündüm. Yumurta meyve sebze de veriyoruz onları yiyor veya bize öyle geliyor, yine de her gün kilo vermeye devam ediyor