• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Muhabbet kuşu yaş

Zeluch

Aktif Üye
Merhabalar ablama geldim ablamda muhabbet kusu var fakat cinsiyeti ve yaşını bilmiyoruz yanina es almak istiyor yalniz kalmaması için yardımcı olur musunuz birde bende sultan papağanı var 3 aylik flaan onla iyi anlasir mi arada yan yana gelseler

Ekli dosyalar

Zeluch

Aktif Üye
Cere mavi pembe mutasyon kuşu bir erkek. Hiçbir zaman maviye dönmez. Bir yaş ve üzeri
mutasyon kuşu olmasınım artı eksisi var mı yoksa normal bir kuşla eşit mi birde yanına es konusunda ne düşünüyorsunuz ciftlestirmek için degil yalniz kalmasin diye almak istiyor ablam

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
mutasyon kuşu olmasınım artı eksisi var mı yoksa normal bir kuşla eşit mi birde yanına es konusunda ne düşünüyorsunuz ciftlestirmek için degil yalniz kalmasin diye almak istiyor ablam
Hiçbir farklılığı yok. Tamamen bağışıklık, bünye, iyi bakım. Evde yalnız kalıyorsa tabikide arkadaş iyi olur.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Eş istemiyorsanız sultan papağanıyla arkadaş olabilirler deneyin şansınızı kafes içinde olmaz fakat dışarda güzel anlaşıyor benimkiler. Hatta kafes içine bile beraber girip takıldıkları oluyor. Evet kuş mutasyon ve erkek benim muhabbet erkekte aynı şekilde

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar ablama geldim ablamda muhabbet kusu var fakat cinsiyeti ve yaşını bilmiyoruz yanina es almak istiyor yalniz kalmaması için yardımcı olur musunuz birde bende sultan papağanı var 3 aylik flaan onla iyi anlasir mi arada yan yana gelseler
Merhaba erkek ve 2 yaş üzeri diyebilirim, yetişkin bir dişi ile eş olabilir
Tüyde btAmin forte takviyesi yapın haftada iki gün

Üst Alt