hasankilinc
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Ağırlık, yağ, uçamama,
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Şub 2025
Merhabalar. Bundan iki üç ay önce ishal olan kuş için çaba vermiştim. Konusu aşağıda
kafeskuslari.com
________
Bu kuşumun şu an kilo sorunu yaşıyor. Öncelikle ishal olduğu dönemde çok fazla probiyotik, daldarı ve aspur kullandım. Aspur yaklaşık bir aydan uzun süre kullandım. Çok şükür son bir aydır kendini çok iyi topladı artık sorun kalmadı ishal konusunda.
Ancak şu an için fazla kilosu veya yağı var diye düşünüyorum.
Belirti olarak yükselemiyor, sürekli kanatlarını kaldırıyor, üç beş kere iki metreden çekyata doğru uçurduğumda hemen yoruluyor sadece düz bir şekilde uçabiliyor. Sanki uçmamak için direniyor. Bir metre yüksekten çekyata ucurdugumda bir metredeki yüksekliğe şanslı ise konabiliyor öbür türlü aşağı çekyatın üzerine düşüyor
ayrıca kafeste bazen göğ
şu an hali hazırda
1. Gün entrobac
2. Gün boş
3. Gün Gerwit
4. Gün boş
5. Gün boş
6. Gün bt amin forte
7. Gün boş
şeklinde ürün kullanıyorum. Yem olacakta versele laga yem aldım geçen ay onu tüketiyorlar. Aşağıya fotoğraf ve video ekliyorum. Acaba bu neden kaynaklıdır?
Not: Veterinere gidecektim kendisi bayram sonu gelecekmiş
Video burada
İki aydır geçmeyen ishal durumu.
Merhaba arkadaşlar. Evimde beslediğim muhabbet kuşum bundan iki ay önce nefes alırken vik vik ses çıkarmasıyla maalesef serüven başladı. İlk hastalık tarihi 12 Kasım 2024 tarihinde başladı 15 Kasım tarihinde veterinere görürdüm (tuzla). Bana ishal ya da solunum enfeksiyonu mu bilmediğimden bir...

________
Bu kuşumun şu an kilo sorunu yaşıyor. Öncelikle ishal olduğu dönemde çok fazla probiyotik, daldarı ve aspur kullandım. Aspur yaklaşık bir aydan uzun süre kullandım. Çok şükür son bir aydır kendini çok iyi topladı artık sorun kalmadı ishal konusunda.
Ancak şu an için fazla kilosu veya yağı var diye düşünüyorum.
Belirti olarak yükselemiyor, sürekli kanatlarını kaldırıyor, üç beş kere iki metreden çekyata doğru uçurduğumda hemen yoruluyor sadece düz bir şekilde uçabiliyor. Sanki uçmamak için direniyor. Bir metre yüksekten çekyata ucurdugumda bir metredeki yüksekliğe şanslı ise konabiliyor öbür türlü aşağı çekyatın üzerine düşüyor
şu an hali hazırda
1. Gün entrobac
2. Gün boş
3. Gün Gerwit
4. Gün boş
5. Gün boş
6. Gün bt amin forte
7. Gün boş
şeklinde ürün kullanıyorum. Yem olacakta versele laga yem aldım geçen ay onu tüketiyorlar. Aşağıya fotoğraf ve video ekliyorum. Acaba bu neden kaynaklıdır?
Not: Veterinere gidecektim kendisi bayram sonu gelecekmiş
Video burada
Ekli dosyalar
-
964.3 KB Görüntüleme: 5
-
4.8 MB Görüntüleme: 5
-
3.7 MB Görüntüleme: 2
-
3.8 MB Görüntüleme: 1
-