• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Vilmectin Kullanımı

Mehmet1

Yeni Üye
Merhaba, Muhabbet Kuşumun kanat altı yaraları için sizlerin önerisiyle rif ampül ve vilmectin temin ettim bu iki ilacın aynı anda kullanılmasının bir zararı olurmu?
Ayrıca Vilmectinin Muhabbet Kuşu için bir zararı olur mu "Büyükbaş" Hayvanlar için kullanıldığı ve muhabbet kuşlarına zararlı olduğu söyleniyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, Muhabbet Kuşumun kanat altı yaraları için sizlerin önerisiyle rif ampül ve vilmectin temin ettim bu iki ilacın aynı anda kullanılmasının bir zararı olurmu?
Ayrıca Vilmectinin Muhabbet Kuşu için bir zararı olur mu "Büyükbaş" Hayvanlar için kullanıldığı ve muhabbet kuşlarına zararlı olduğu söyleniyor.
Merhaba vilmectin dozunda kullanıldığında sıkıntı olmaz
♦Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 6 ay sonra tekrarlayın geçmiş olsun
♦1 damla unutmayın lütfen
Rif ile sıkıntı olmaz👍

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Vilmectin büyük baş hayvanlara da uygulanır kanatlılara da. Sadece dozajları farklı. Muhabbet kuşuna bir damla. Fazla dozaj aşımı olmadığı müddetçe zararı yoktur merak etmeyin.