• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu vik viklemesi

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Ağzını açıp nefes alamıyor gibi bir ses çıkartmıyor ama dediğiniz kalan her şey aynı. Kursaktan beslemek için kaç saatte bir uyguluyorsunuz ve yetişkin kuşu için olur mu
Benim kuşum 6 yaşında, bir senedir uğraşıyoruz bununla. Kursaktan besleme yaptığımda problemler ortadan kalktı

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
birde diğer konularınızı okudum veteriner masrafları ne kadar tuttu tek sefer röntgenle birlikte
Veterinerden veterinere değişir, konumunuz istanbul görünüyor. Hangi yakadasınız bilmiyorum ama Vetumay'ı öneririm biz burda tedavi oluyoruz hep. İlk muaynelerde farklı, sonrakilerde daha uygun fiyatlandırma oluyor orda. Her zaman muayne de almıyor. Röntgen 800-500 arasındaydı en son sanırım hatırlamıyorum ama yardımcı olurlar. Ulaşırsanız, haber edin lütfen. Buarada gündüz keyfi nasıl? veya gece geziniyor mu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşta bir gelişme olmasını bekledim 20 günden uzun sürdü ve yani kuşta ilaçların üçünü de kullanmama rağmen bir gelişme yaşanmıyor hatta kötüleşme yaşandı bugün daha çok hapşırıyor ve garip biraz farklı gibi sanki hapşırması videosunuda yakalayabildiğim kadar çektim :Watch WhatsApp Video 2025-10-25 at 12.59.44 | Streamable (parmağım üstüne gelmiş bir kısımda ama hapşırma aynı ilk hapşırmasındaki kadar sesli)
Merhaba, bunlar ilaç değil vitamin takviyesi, bağışıklık sistemi güçlendirmek için ☺ Kanatlı uzmanına gidip ilaç kullanmanız lazım 3000 TL'ye yakın tutar toplamında 🙏

Üst Alt