• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu üreme sorunu

Betulkeles

Yeni Üye
Merhabalar, dişi muhabbet kuşumun sürekli yumurtluyor ama yumurtası hep boş çıkıyor bir iki defada yumurtasını yedi tamamen yemiş hiç kalmamıştı bende bu yüzden yuvalığı çıkardım bir sorun olur mu acaba? Bu arada erkek kuşumuz bize alışkın dişiyi sonradan aldık ve alır almaz yuvalık taktırdık bize alışmadı henüz bir yıl olacak hiç konuştuğunu öttüğünü bile görmedik.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Amaçlar ile hareket edilmiş olduğunu düşünüyorum yani üretmek için alındığı için ve hemen yuvalık takılan bir kafeste alıştırmak gibi bir seçenek olmamalıdır çünkü bu imkansız gibi birşey şuan dinlendirin mevsim onu gerektirir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
erkeğin yeterli olmaması ihtimalide olabilir takviye vitamin verirseniz özellikle nekton bu işte iyi
nekton e ve s

Betulkeles

Yeni Üye
Amaçlar ile hareket edilmiş olduğunu düşünüyorum yani üretmek için alındığı için ve hemen yuvalık takılan bir kafeste alıştırmak gibi bir seçenek olmamalıdır çünkü bu imkansız gibi birşey şuan dinlendirin mevsim onu gerektirir
Dinlendirin derken kafesleri mi ayırayım?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kalamar kemiği varmı ? kalsiyum eksikligi olabilir

Üst Alt