• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu siyah popoya yapışan dışkı lütfen yardım !!

Brkbcn

Aktif Üye
Jumbo muhabbet kuşum 3 gündür dışkısında siyahlık var ve poposuna yapışıyor bazen uyukluyor kafasını gömüp yem yemesi ve su içmesi iyi durumda bizim memlekette düzgün kuş veterineri yok ilgilenmiyorlar lütfen yardım edin

Bahar Y.

Müdavim
Jumbo muhabbet kuşum 3 gündür dışkısında siyahlık var ve poposuna yapışıyor bazen uyukluyor kafasını gömüp yem yemesi ve su içmesi iyi durumda bizim memlekette düzgün kuş veterineri yok ilgilenmiyorlar lütfen yardım edin
Muhtemelen iç parazit var, fotoğrafını görebilir miyiz yeni dışkının

Brkbcn

Aktif Üye
Dün şu şekildeydi bugün daha siyah ve katı

Bahar Y.

Müdavim
İç parazit için nilverm kullanabilirsiniz, kuruma diye bir hastalık yok aslında, hastalık sonucu zayıflama diyebiliriz, kuşun fotoğrafını görebilir miyiz

Brkbcn

Aktif Üye
Uyku halinde diye kabarık hocam normalde de jumbo biraz fazla tüylü
Az önce diğer kuşlarımı kontrol etti onlar da göğsü aynı şekil de biraz çıkıntılı galiba normal hocam çünkü bıçak gibi keskin değil

Brkbcn

Aktif Üye
sizce dışkıda bozukluk neden hocam kusura bakmayın fazla soru sordum ama inanın bizim burda doktorlar ilgilenmiyor fazlasıyla çaresiz kalıyorum daha önce papağanım öldü yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Bahar Y.

Müdavim
sizce dışkıda bozukluk neden hocam kusura bakmayın fazla soru sordum ama inanın bizim burda doktorlar ilgilenmiyor fazlasıyla çaresiz kalıyorum daha önce papağanım öldü yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Estağfurullah içiniz rahat sorabilirsiniz bilgim dahilinde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım, aklıma üşütmüş oluşu geldi fakat dışkıya göre hastalık yürütmede henüz çok yeterli değilim üstadlar yorumlarsa daha iyi olur o yüzden :)
@Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey @Taha @Ahmet D.

Brkbcn

Aktif Üye
Estağfurullah içiniz rahat sorabilirsiniz bilgim dahilinde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım, aklıma üşütmüş oluşu geldi fakat dışkıya göre hastalık yürütmede henüz çok yeterli değilim üstadlar yorumlarsa daha iyi olur o yüzden :)
@Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey @Taha @Ahmet D.
Çok teşekkür ederim son olarak ta 3 aylık yavru bi sultan papağanı var arkadaşımın hediyesi olarak geldi bana 3 gündür evde dışkısı bu şekil de bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim

Bahar Y.

Müdavim
Çok teşekkür ederim son olarak ta 3 aylık yavru bi sultan papağanı var arkadaşımın hediyesi olarak geldi bana 3 gündür evde dışkısı bu şekil de bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim
Köpüklü dışkı sıkıntılı bir durum, muhabbetle bir araya gelmediler değil mi?
Konuyu görünce papağanın dışkısınada bakarlar

Brkbcn

Aktif Üye
Köpüklü dışkı sıkıntılı bir durum, muhabbetle bir araya gelmediler değil mi?
Konuyu görünce papağanın dışkısınada bakarlar
Yok gelmediler hocam bir araya bana dedikleri kadarı ile eve yeni gelince stres veya korkudan olabilir dendi bazen köpüklü oluyor dışkısı bazen normal

Bahar Y.

Müdavim
Yok gelmediler hocam bir araya bana dedikleri kadarı ile eve yeni gelince stres veya korkudan olabilir dendi bazen köpüklü oluyor dışkısı bazen normal
Adaptasyon sürecinden kaynaklı değişiklikler olabiliyor evet fakat köpüklü oluşu anormal derecede değişiklik diye düşünüyorum, herhangi bir hastalık belirtisi var mı papağanınızda

Üst Alt