aleynaaaaaaa
Yeni Üye
Ben bir iki ay öncesine kadar muhabbet kuşuma yanlışlıkla bozmuş yem vermişim bundan dolayı bir dönem baya hastalandı o veterinerden bu veterinere götürdüm antibiyotik kullandı iç parazit ilacı kullandı vs en son götürdüğüm veteriner iyiydi ilgiliydi iç paraziti o kullandırdı ve baya iyileşti o günden bu güne fakat o zamandan beridir ne zaman su içse ağzına yem geliyodu 2 gün önce yine biraz halsizleşti doktora videosunu çekip attım su içtiğinden sonrasını getirin bakalım dedi götürdüm bu sefer tabi kuş fazla ilaç kullandığından bu 2 ay sürecinde son kez pembe bir toz ilaç verdi "eritrotek " adında araştırdım antibiyotik çeşidiymiş ilk başta içmedi falan dünden beri ama az az ağız vuruyo şimdi dün ve önceki gün yem az yiyodu yemesi kesilmişti biraz daha yiyo gibi şuan ama asıl sorum şu bu ilaçtan sonra tekrarlar mı bu durum sirke kullanamaya da pek gönlüm razı gelmedi kursakta gazlanma mayalanma tarzı şeyler olduğuna tekrar mantar üreyebiliyomuş galiba ve ağır gelebileceğinden hemen veteriner e götürdüm fakat onlarda sıkıldı gibi çok anlamıyolar artık şuan ilacın 1. Günündeyim 4 gün kullanıp bırakıcaz inşallah daha önce yemden zehirlenme vs yaşayanlar bilgilendirebilir mi neler yaptınız diye şimdiden teşekkür ederim.