• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! muhabbet kuşu salatalık yemesi sağlıklımı

civanx

Aktif Üye
Arkadaşlar ilk sorum kuşuma haftada 1-2 kere salatalık veriyorum sağlıklımı zararı olurmu.

2. Sorum dişi kuş tek yiyor erkek kuşum hiç yemiyor bunun nedeni nedir dişi kuş salatalık yerken zevkten bayılıyor aşırı hoşuna gidiyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Salatalığın bildiğim kadarıyla yüzde doksan ı su. Çok sık verilirse ishaldan kurtuluş olmaz 😊 her şeyin fazlası zarar haftada bir az miktar verilirse daha iyi olur diye düşünüyorum. İkinci sorunuza cevap ben kereviz hiç sevmem ama belki siz çok seviyorsunuzdur. Buda neyle alakalı tat damak zevkine bağlı. Minik canlarımızıda o şekilde düşünün 😊

civanx

Aktif Üye
Salatalığın bildiğim kadarıyla yüzde doksan ı su. Çok sık verilirse ishaldan kurtuluş olmaz 😊 her şeyin fazlası zarar haftada bir az miktar verilirse daha iyi olur diye düşünüyorum. İkinci sorunuza cevap ben kereviz hiç sevmem ama belki siz çok seviyorsunuzdur. Buda neyle alakalı tat damak zevkine bağlı. Minik canlarımızıda o şekilde düşünün 😊
Benim erkek kuş salatalığı hiç tatmadı görünce korkuyor onun için sordum

rilish26

Müdavim
Haftada 1 verin kafese koyun mutlaka merak edip erkek kuşta tadar ama beğenmeyebilir de normal

Üst Alt