• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu röntgen

Furkannduran

Yeni Üye
İyi günler röntgen çekildi veteriner kırıkmış geç kalınmış şimdi bişey yapamam dedi ne yapabilirim bunun için? Eski haline döner mi ayağı kendi kendine kaynar mı iyi olur mu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Önceki konunuzda da demiştim kırık var diye. Siz yazdıktan bir gün sonra götürdünüz sanırım veterinere değil mi?

Furkannduran

Yeni Üye
İki gün değil ben geldim il dışından götürdüm 1 hafta oldu ayağı sıkışalı bana geç söylediler geldim pazar günü kapalıydı bugün götürdüm

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İki gün değil ben geldim il dışından götürdüm 1 hafta oldu ayağı sıkışalı bana geç söylediler geldim pazar günü kapalıydı bugün götürdüm
Evet önceki konuda gördüm 😞 Çok geçmiş olsun şu an d vitamini ve kalsiyum takviyesi verebilirsiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tabana hamster talaşı koyun, sadece küçük bir tahta tünek takın ve yemi, suyu ulaşacağı şekilde yanaştırın. Günde bir defa zeolitli besleme yapın ve gerekli takviyelerini haftalık programa göre verelim biraz geç iyileşir ama bu şekilde bir bakımla iyileşir 👍

Furkannduran

Yeni Üye
Hamster talaşı alacağım hemen fark eder mi trendyol dan alsam? zeolitli besinler nedir nasıl yapabilirim? Sağolsun @Burçak A. hanımda yardımcı oldu buraya yazdığım dünden beri, gerekli takviyeler en önemlisi nasıl beslemeliyim? Çok üzüyor beni iyi bakacağım ona yardımcı olacağım umarım iyileşir. Bakım konusunda çok bilgili değilim o yüzden yardımınızı istiyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hamster talaşı alacağım hemen, zeolitli besinler nedir nasıl yapabilirim? Sağolsun @Burçak A. hanımda yardımcı oldu buraya yazdığım dünden beri, gerekli takviyeler en önemlisi nasıl beslemeliyim? Çok üzüyor beni iyi bakacağım ona yardımcı olacağım umarım iyileşir. Bakım konusunda çok bilgili değilim o yüzden yardımınızı istiyorum
Zeolit tozunu Şehmus Bakır hocam daha iyi biliyor. 🙂 Gerekli takviyeleri verin, elma da verin yesin 🙂 Yemini önünden eksik etmeyin 🙂

muhabbetkuşu.paşa

Paylaşımcı
Merhaba, aynısı benim kuşumada oldu duvara çarptı ve felç geçirdi kafesin üstünü çıkarıp tabanını kullandım kavanoz kapağına yem koyun suluğunada su koyun yavaş yavaş toparlar iyi olur inşallah ben bacağına krem sürüyordum bizimki sonra uçmayıda öğrendi zor bi süreç ama inşallah iyi olur

Furkannduran

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable Şuan böyle yem yiyor onda sorun yok dolgit krem sürüyorum günde iki sefer. Kafesininin üstünü açamam zaten uçar hemen hareketi var sadece halsiz görünüyor konuşmuyor

Üst Alt