İyi günler röntgen çekildi veteriner kırıkmış geç kalınmış şimdi bişey yapamam dedi ne yapabilirim bunun için? Eski haline döner mi ayağı kendi kendine kaynar mı iyi olur mu
Tabana hamster talaşı koyun, sadece küçük bir tahta tünek takın ve yemi, suyu ulaşacağı şekilde yanaştırın. Günde bir defa zeolitli besleme yapın ve gerekli takviyelerini haftalık programa göre verelim biraz geç iyileşir ama bu şekilde bir bakımla iyileşir
Hamster talaşı alacağım hemen fark eder mi trendyol dan alsam? zeolitli besinler nedir nasıl yapabilirim? Sağolsun @Burçak A. hanımda yardımcı oldu buraya yazdığım dünden beri, gerekli takviyeler en önemlisi nasıl beslemeliyim? Çok üzüyor beni iyi bakacağım ona yardımcı olacağım umarım iyileşir. Bakım konusunda çok bilgili değilim o yüzden yardımınızı istiyorum
Hamster talaşı alacağım hemen, zeolitli besinler nedir nasıl yapabilirim? Sağolsun @Burçak A. hanımda yardımcı oldu buraya yazdığım dünden beri, gerekli takviyeler en önemlisi nasıl beslemeliyim? Çok üzüyor beni iyi bakacağım ona yardımcı olacağım umarım iyileşir. Bakım konusunda çok bilgili değilim o yüzden yardımınızı istiyorum
Merhaba, aynısı benim kuşumada oldu duvara çarptı ve felç geçirdi kafesin üstünü çıkarıp tabanını kullandım kavanoz kapağına yem koyun suluğunada su koyun yavaş yavaş toparlar iyi olur inşallah ben bacağına krem sürüyordum bizimki sonra uçmayıda öğrendi zor bi süreç ama inşallah iyi olur
Watch unnamed | Streamable Şuan böyle yem yiyor onda sorun yok dolgit krem sürüyorum günde iki sefer. Kafesininin üstünü açamam zaten uçar hemen hareketi var sadece halsiz görünüyor konuşmuyor