• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu probiyotik ve vitamin

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Merhaba,

Bir dişi bir erkek muhabbet kuşum 1 senedir var. Gayet sağlıklılar maşallah. Aldığımdan beridir. Yem, kuş kumu, gaga taşı, mineral blok, kalamar kemiği ve sürekli bulunduruyorum. Her gün suyunu tazeleyip haftada bir gün vitaplus marka vitamin 100cc suluğuna 8 damla damlatiyorum. Ertesi gün de suyunu değiştiriyorum. Ara sırada havuç ve yumurta karıştırıp vermeye çalışıyorum. Eksik yaptığım bakım var mıdır , yardımcı olabilen olursa çok sevinirim ?

Birde forumda çok görüyorum kuşumla bir hafta ilgilenmedim bana küstü hasta oldu diye. Benim kuşlar da ilgiyi sevmiyor hiç yanlarına gitmesem tam tersi daha mutlular. Çift oldukları için mi?

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Kuşlarımın fotoğraflarını ekliyorum. Videosunuda

Ekli dosyalar

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Evet çift oldukları için sizin ilginize ihtiyaç duymazlar. Ortadaki tüneği kaldırabilirsiniz. Vitamin yanında haftada 1 gün de probiyotik verebilirsiniz. Yumurtayı elle hazırlıyorsanız 2 - 3 saatten fazla önlerinde tutmayın. Kafes düzeniniz iyi görünüyor. Yavru almak istiyorsanız da (eş tuttuklarını varsayarak söylüyorum) kafesi daha yüksek seviyede tutmanızda fayda var.

Üst Alt