• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu nefes sorunu

hsyncandd

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes almakta zorlanma özellikle yem yerken uçarken ve uyurken hiç durmadan sanki insanın bir burnu tıkalı olurda fiş fiş ederya öyle
Hastalık Belirti Tarihi
21 Eyl 2023
Kullanılan İlaç
Doğal bir şeyler denedim (tarçın nane karanfil kaynatdım içirdim )
Muhabbet kuşum bu bir kaç aydır nefes alıp verirken zorlanıyor ama en çok uçarken bazen durduk yere bazen kuşların korkunca çıkardığı sesi aralıksız çıkarıyir ama tabi nefes alamayarak bir şey yerken hatta yem yerken zorlanıyor heleki uyurken durmadan. burnunda filan bir şey yok bence solunum ile ilgili ama ne yapmalıyım hangi vitamini ilacı kullanmalıyım pek çözemedim burda kuş veterineride yok bir ara karanfil tarçın nane kaynatıp suyuna koydum bir düzelir gibi oldu ama tekrar başladı

rilish26

Müdavim
Nerede oturuyorsunuz bir bakalım kuşun videosunu ve güncel dışkıları paylaşırsanız nefes açmak için turbo falan kullanabilirsiniz ama genel duruma bir bakılsın

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşum bu bir kaç aydır nefes alıp verirken zorlanıyor ama en çok uçarken bazen durduk yere bazen kuşların korkunca çıkardığı sesi aralıksız çıkarıyir ama tabi nefes alamayarak bir şey yerken hatta yem yerken zorlanıyor heleki uyurken durmadan. burnunda filan bir şey yok bence solunum ile ilgili ama ne yapmalıyım hangi vitamini ilacı kullanmalıyım pek çözemedim burda kuş veterineride yok bir ara karanfil tarçın nane kaynatıp suyuna koydum bir düzelir gibi oldu ama tekrar başladı
Merhaba hoş geldiniz öncelikle kekik çayı deneyin yapın
1 çaykaşığı kekik 200 ml su kaynatıp, yarı su yarı kekikli su olacak şekilde suluğa doldurun. 8 saat kalsın. Burnuna sprey ile püskürtün kekik çayından. Ürünü temin edin lütfen gelince 50ml suya 5 damla kullanın. Haftada 2 kez. Çok geçmiş olsun

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sinüzit de olmuş olabilir. Sıcak ortamda olsun. Üşümesin

hsyncandd

Yeni Üye
Sinüzit de olmuş olabilir. Sıcak ortamda olsun. Üşümesin
Merhaba hoş geldiniz öncelikle kekik çayı deneyin yapın
1 çaykaşığı kekik 200 ml su kaynatıp, yarı su yarı kekikli su olacak şekilde suluğa doldurun. 8 saat kalsın. Burnuna sprey ile püskürtün kekik çayından. Ürünü temin edin lütfen gelince 50ml suya 5 damla kullanın. Haftada 2 kez. Çok geçmiş olsun
Kekiği zaten yaptım ama ilacı alıcam ama röhnfried markasını satan bir petshop var burada acaba bu markada benzer bir ürün varmı birde gerwit w alıcam o nasıl kullanılır

hsyncandd

Yeni Üye
<iframe title="vimeo-player" src="20231113_135628 on Vimeo" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> burada biraz korktu ama nefes almakta zorlandığını anlayabilirsiniz

hsyncandd

Yeni Üye
Ve birde muhabbet kuşuna vitamin önerirmisiniz apex vardı ama iyi değilmiş

rilish26

Müdavim
Evt hayvanda nefes sorunu var kuyruk sekmesi de fazla o sesi de ondan çıkartıyor bu arada turbo sipariş edin düzelme olmazsa bir veterinere yönlendirelim sizi olmadı direkt veterinere de gidebilirsiniz

hsyncandd

Yeni Üye
Evt hayvanda nefes sorunu var kuyruk sekmesi de fazla o sesi de ondan çıkartıyor bu arada turbo sipariş edin düzelme olmazsa bir veterinere yönlendirelim sizi olmadı direkt veterinere de gidebilirsiniz
Hocam ben şuanda röhnfreid atemfreiyi hemen alabilirim ama sizin dediğiniz 3 4 gün sürer atenfrei kullansam olmazmı birde yanına hexenbier yada gerwit w ile desteklesem?

rilish26

Müdavim
röhnfeid ürünleri kalitelidir atenfrei de turbonun eşdeğeri gibi bir şey yanlış bilmiyorsam bilen biri size gerekli bilgiyi verir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hocam ben şuanda röhnfreid atemfreiyi hemen alabilirim ama sizin dediğiniz 3 4 gün sürer atenfrei kullansam olmazmı birde yanına hexenbier yada gerwit w ile desteklesem?
Hemen alabilecekseniz alın lakin ürünün orjinalden bölündügünü ve bölme işleminin hangi tarihlerde yapıldıgını öğrenin bölünen ürün 6 ay içinde kullanılmalı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yalnız kardeşim bu hastanın ağrısı var ve imkanın varsa bir röntgen çektir teşhis koyulsun kanatlı uzmanı konusunda yönlendirme yapabilirim özelden ulaşırsan👍

Üst Alt