Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Parazit oluşmuş o bölgede, bu yüzden tüyleri dökülmüş
Deri altında oluşan sarılıklar canlı Akarlar
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Günde 2-3 defa uygulayın
Ampulü ağzını her kullanım sonrası bantlayın hava almasın
Eczaneden alabilirsiniz ücretli verenler var sorun Akar paraziti deri altına yerleşip kanallar açar yumurtlayacak ilerler beyne kafar gidebilir, kuş telef olur
Biran evvel alın ve sürün lütfen
Merhaba arkadaşlar, Forumumuza acil yardım için gelen tüm dostlarımız için Rif i açıklamak istiyorum, bakteriyel enfeksiyonlar, kesik, açık yaralar, iltihap kökenli apseler, tüy kökü enfeksiyonları, kanat altına, enseye, kuyruk altına, deri içine yerleşen AKARLARIN yarattığı şiddetli enfeksiyon...
İlacı sürdükten sonra yaklaşık yarım saat kafası düşüyor sonra kendine geliyor ve sürekli tüy dipleri kanıyor. Son durumu böyle. (Sarılıklar ne zaman kaybolmaya başlar ve bu parazitin sebebi ne olabilir? )
Ekli dosyayı görüntüle 87866Ekli dosyayı görüntüle 87867
İlacı sürdükten sonra yaklaşık yarım saat kafası düşüyor sonra kendine geliyor ve sürekli tüy dipleri kanıyor. Son durumu böyle. (Sarılıklar ne zaman kaybolmaya başlar ve bu parazitin sebebi ne olabilir? )
Açılacak bölgeşuan savaşı çok büyük, Akar canlıdır havadan,tozdan eşyadan heryer den gelebilir,
Sarılık Akarların yuvaları, içeri doğru gidiyor yumurtaları var
Öldükçe Rif ampül desteği ile inşallah iyileşecektir, kurudukça daha çok kendine gelir
Böyle yaralar çıkmaya başladı ve o bölgedeki tüyler tekrar çıkmaya başladı ve ilacı sürdükten sonra ayağının renginin biraz açıldığını fark ettim. Bu yaralar normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 88237
Böyle yaralar çıkmaya başladı ve o bölgedeki tüyler tekrar çıkmaya başladı ve ilacı sürdükten sonra ayağının renginin biraz açıldığını fark ettim. Bu yaralar normal mi?
Size yaralar açılacak yazmıştımrif ampule devam edin savaşı kazansın inşallah yaralar kabuk tutacak ve parazit ölecek, vücuda dışa atıyor mutlaka günde 2-3 defa sürün
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen
Ekli dosyayı görüntüle 88237