• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kuş kumu daimi kullanımı

bzdmsamett

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar muhabbet kuşumun kafesine suluğun içerisine grit kuş kumundan koydum ve daimi olarak kafesinde duruyor sıklıkla da tüketiyor kendisi acaba bunun bir zararı olur mu kuş kumunun daimi olarak kafeste kalması yanlış mıdır kuşum yetişkin

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Herkese iyi akşamlar muhabbet kuşumun kafesine suluğun içerisine grit kuş kumundan koydum ve daimi olarak kafesinde duruyor sıklıkla da tüketiyor kendisi acaba bunun bir zararı olur mu kuş kumunun daimi olarak kafeste kalması yanlış mıdır kuşum yetişkin
Merhaba iyi akşamlar, Kalması zararı olmaz fakat çok fazla tüketiyorsa yani aşırı çok kullanıyor ise zarar verebilir, her gün yiyor mu mesela ?

bzdmsamett

Yeni Üye
Merhaba iyi akşamlar, Kalması zararı olmaz fakat çok fazla tüketiyorsa yani aşırı çok kullanıyor ise zarar verebilir, her gün yiyor mu mesela ?
yani her gün değil ama son birkaç gündür görüyorum başında vakit geçiriyor ağzında kırarak belki keyif alıyordur diye düşünüyorum belkide ihtiyaçtan dolayıdır

A.canan212

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Alçıdan galiba bide tuy spreyi

Alçı galiba fotosunu koyayım bide sprey kullandim bi kere yanlız kanatları için tüyleri bakımlı olsun diye sizce kullanmaya devam edim mi onunda fotosunu koydum
Spreyin faydalı oldugunu sanmıyorum, gaga taşı uygun sade, doğal sprey yapın isterseniz
Evde yapılmış elma sirkesi 1 çay kaşığı 100 ml ılık su
30 cm uzaktan püskürterek uygulayın 15 gün de bir😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Alçıdan galiba bide tuy spreyi

Alçı galiba fotosunu koyayım bide sprey kullandim bi kere yanlız kanatları için tüyleri bakımlı olsun diye sizce kullanmaya devam edim mi onunda fotosunu koydum
Kalamar kemigi Calsiyum ihtiyacını karşılar kafesinde kalsın👍

A.canan212

Aktif Üye
Spreyin faydalı oldugunu sanmıyorum, gaga taşı uygun sade, doğal sprey yapın isterseniz
Evde yapılmış elma sirkesi 1 çay kaşığı 100 ml ılık su
30 cm uzaktan püskürterek uygulayın 15 gün de bir😊
Tamam çok teşekkür ederim dediginizi yapicam

A.canan212

Aktif Üye
En önemlisi ihtiyaca göre sıraladım. 👍 grit kum,kalamar kemiği, mineral blok, gaga taşı
Tesekur ederim bide kusum çok hasta bi türlü iyileşmedi sıvı şekilde beyaz kokulu kusuyo ve yiyo günde 3 den fazla yapıyor kirikale de oturuyorum kanatlı uzmanı yok burda 3 veterinere götürdüm biseyi yok deyip gönderdiler assiri kusar gibi bogulur gibi yapiyo ishal de var büyük büyük diski yaptığıda oluyo napicam bilemedim onun derdinden uyuyamorum şehmus abi ücretsiz ilac gönderdi zeolitli besleme maması entrobac probiyotik gerwit grit kuş kumu besleme mamalı yem ama fayda etmiyo zayıfladı nolur siz bi akıl verin kusum hasta

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tesekur ederim bide kusum çok hasta bi türlü iyileşmedi sıvı şekilde beyaz kokulu kusuyo ve yiyo günde 3 den fazla yapıyor kirikale de oturuyorum kanatlı uzmanı yok burda 3 veterinere götürdüm biseyi yok deyip gönderdiler assiri kusar gibi bogulur gibi yapiyo ishal de var büyük büyük diski yaptığıda oluyo napicam bilemedim onun derdinden uyuyamorum şehmus abi ücretsiz ilac gönderdi zeolitli besleme maması entrobac probiyotik gerwit grit kuş kumu besleme mamalı yem ama fayda etmiyo zayıfladı nolur siz bi akıl verin kusum hasta
Zayıflama başladı ise Şehmus hocam herşeyi yollamış🤲Allah razı olsun 🤲
İlk ve tek yapmanız gereken KURSAKTAN BESLEME ZEOLİT TOZU İLE
gıda almalı, beslenmesi, enerji toplamalı,
10 gün Zeolit beslemesi olmalı
Kursak mantarı büyük ihtimalle
Beslemelisiniz, yoksa kötüye gider çok üzgünüm 😔😔🤲

A.canan212

Aktif Üye
Zayıflama başladı ise Şehmus hocam herşeyi yollamış🤲Allah razı olsun 🤲
İlk ve tek yapmanız gereken KURSAKTAN BESLEME ZEOLİT TOZU İLE
gıda almalı, beslenmesi, enerji toplamalı,
10 gün Zeolit beslemesi olmalı
Kursak mantarı büyük ihtimalle
Beslemelisiniz, yoksa kötüye gider çok üzgünüm 😔😔🤲
Evt Allah bin kere razı olsun zeolitli beslme mamasini şırıngayla ağzına koyuyorum azgından verebiliyorum kursak aparatiyla yapamıyorum şırıngayla aparatsiz olurmu faydasi olur mu sizce vermeye devam ediyorum ilaçlarını nolur dua edin bide genetik uçamayan bir kus

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evt Allah bin kere razı olsun zeolitli beslme mamasini şırıngayla ağzına koyuyorum azgından verebiliyorum kursak aparatiyla yapamıyorum şırıngayla aparatsiz olurmu faydasi olur mu sizce vermeye devam ediyorum ilaçlarını nolur dua edin bide genetik uçamayan bir kus
Yesin olur tabiki👍
Günde 1 kere zeolitli diğerleri sadece mama verin.
Suyu az içiyorsa vitaminini mamaya damlatın 2 gün ara aile Gervit-w 1 damla
Entrobac mercimek tanesi kadar, bt amin forte 1 damla
Dualarım onunla🤲
Rabbim Şafii adıyla Şifa versin 🤲💓

A.canan212

Aktif Üye
Yesin olur tabiki👍
Günde 1 kere zeolitli diğerleri sadece mama verin.
Suyu az içiyorsa vitaminini mamaya damlatın 2 gün ara aile Gervit-w 1 damla
Entrobac mercimek tanesi kadar, bt amin forte 1 damla
Dualarım onunla🤲
Rabbim Şafii adıyla Şifa versin 🤲💓
Tesekur ederim bende Bt amin forte ilaci yok onu da alicam hiç vermedim amin ınsllah🤲 sadece attigim ilaçlar var

Ekli dosyalar

Üst Alt