• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kursak mantarı tedavisi

yasarneyasar

Yeni Üye
Merhabalar, neredeyse 4 yaşında bir muhabbet kuşum var ve kursak mantarı hastalığı olduğundan şüpheleniyorum çünkü gecen yil ayni zamanlar yine bu hastaliga yakalanmisti ve belirtiler birebir ayni. Kursak bölgesi şiş ve zor nefes aliyor, salyali yem kusuyor ve dışkısı koyu yeşil ve çoğu zaman normalden daha sıvı. Triflucan kullandim yaklasik bir bucuk hafta kadar ve kusum iyileşme belirtisi cok gostermedi. Simdi de geceleri inleyerek nefes alıyor caninin acidigini anlayabiliyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardimci olabilecek birileri varsa cok mutlu olurum çünkü elimden hicbir sey gelmiyormus gibi hissediyorum

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Güncel durumunun gözükceği bir video ve altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi eklerimisiniz. Daha önce veterinere gittiniz mi, gittiyseniz kanatlı uzmanımıydı, tam olarak uygulanan tedavi neydi, ilaç kullanım öncesi sonrası bağışıklığı için ne yapıldı, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?

Üst Alt