• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu konuşma eğitimine ne zaman başlanmalıdır?

Omerke

Paylaşımcı
Muhabbet kuşum var yavru ve erkek konuşması için şimdi video dinletmeye başlamalı mıyım yoksa belirli bir yaşı var mı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hemen başlayabilirsiniz. Sürekli aynı kelimeyi tekrarlayın öğrendikçe kelime değiştirin. Biranda yüklenmeyin.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Video açsam da olur değil mi oturup papağan gibi konuşacakmıyım
Tercih sizin. Video ezberletecekseniz elbette olur. Ama kendiniz ilgilenirken papağan gibi konuşmanız kuşunuz için daha verimli olur. Kuşlada ilgilenmiş olursunuz. Ben şahsen öyle yapıyorum. İlgilenmediğim kuş konuşsa ne olur konuşmasa ne olur 😕🤷🏼‍♀️

Omerke

Paylaşımcı
Tercih sizin. Video ezberletecekseniz elbette olur. Ama kendiniz ilgilenirken papağan gibi konuşmanız kuşunuz için daha verimli olur. Kuşlada ilgilenmiş olursunuz. Ben şahsen öyle yapıyorum. İlgilenmediğim kuş konuşsa ne olur konuşmasa ne olur 😕🤷🏼‍♀️
Ben ilgilenmeyi çok seviyorum ama ben huy olarak ismini bile söylemiyorum pek konuşarak sevme huyum yok ondan dedim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence konuşmalısınız. Severken belli kelimeyi sık sık kullanmanız yeterli. Sürekli videolardaki gibi seri şekilde söylemeniz şart değil. O kalıp kelimelerde yine şart değil. Yani bal oğlum deseniz severken emin olun bıcırdamaya başlarken bal oğlum der. Cicikuş cicikuş cicikuş babacık babacık babacık babacık demeniz şart değil. ☺