• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Kızgınlık Yumurtası

beratarslan

Aktif Üye
Merhaba 1 Çift Muhabbet Kuşum var 3 Ay Önce Yavru Yaptı Yavrular Büyüdükten Sonra Yuvalıgı Kaldırdım Anne Babayıda ayırdım Pazartesi Günü Baktım Anne Yumurta Yapmış Kafesin İçine Bugünde 3. yumurtasını Yaptı Acaba Kızgınlık Yumurtasımı Zaten Anne Baba Ayrı Çiftleşmesi imkansız olduğu İçin Kaçtane Daha Yumurta Yapar acaba Ben Yumurtaları Alıyorum Başka Yere Koydum Zaten

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba 1 Çift Muhabbet Kuşum var 3 Ay Önce Yavru Yaptı Yavrular Büyüdükten Sonra Yuvalıgı Kaldırdım Anne Babayıda ayırdım Pazartesi Günü Baktım Anne Yumurta Yapmış Kafesin İçine Bugünde 3. yumurtasını Yaptı Acaba Kızgınlık Yumurtasımı Zaten Anne Baba Ayrı Çiftleşmesi imkansız olduğu İçin Kaçtane Daha Yumurta Yapar acaba Ben Yumurtaları Alıyorum Başka Yere Koydum Zaten
O kuştan kuşa değişir daha devam da edebilir, etmeyebilir de 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayırmanız yumurtlamasına engel olmaz. Sadece yumurtası boş gelir. Onun dışında tavuk misali yumrutalamaya devam edebilir. Biyolojik bir durum sonuçta. Üç ay dinlenmiş kuşları birleştirebilirsiniz aslında. Yavrumu istemiyorsunuz. Kaç yumurta yapar belli olmaz. Bekletmeden almanız en doğrusu. 👍🏼