• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu karın şişliği

Sudekrk

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun karnı uzun zamandır şiş ilk başta yumurta sandım ama değil gibi yumurta gibi sert değil yumuşak ve çok sıcak yemesinde bir sıkıntı yok çok yiyor ama sürekli sulu bir şekilde dışkılıyor keyifsiz de değil hareketli ne olduğunu anlayamadım yardımcı olur musunuz veterinere götüremiyorum çok korkak

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumun karnı uzun zamandır şiş ilk başta yumurta sandım ama değil gibi yumurta gibi sert değil yumuşak ve çok sıcak yemesinde bir sıkıntı yok çok yiyor ama sürekli sulu bir şekilde dışkılıyor keyifsiz de değil hareketli ne olduğunu anlayamadım yardımcı olur musunuz veterinere götüremiyorum çok korkak
Lipom yağ bezesine benziyor kanatlı uzmanına götürmeniz lazım teşhisten sonra isterseniz Şehmus Bakır hocamız diyet listesi hazırlar ☺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Şehmus abi ile iletişime geçerseniz o size diyet yem hazırlar aynı zamanda yağ bezesinin küçülmesi için neler yapmanız gerektiğini de söyler. Yinede isterseniz Avcılar veteriner fakültesine götürebilirsiniz,kesin teşhis için.

Üst Alt