• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu Kanatlarını açıp titretme ve uyku hali

Kezban

Yeni Üye
Dün normaldi. Kafesini açtım uçtu. Bugün baktım kanatlarını açıp titretiyor, bazen kafese göğsünü dayıyor. Elime aldim ayakları kanat altı sicak değil. Dışkısı normal. Hic parmağımda durmaz, durup bir de uyukluyor. Her hangi birseyini değişmedim. Kapalı yem ve arıtma suyu veriyorum. Neyi var acaba

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Birden fazla taze dışkı ekleyebilir misiniz. Görüntü olarak bir problem göremedim. Anlık korku olabilir yada stres altına girmiştir vs. Kabarıklık haksizlik iştahsızlık vs olursa o zaman sıkıntı. Gözleminiz altında olsun.

Doğacı

Eski Forumcu
Dün normaldi. Kafesini açtım uçtu. Bugün baktım kanatlarını açıp titretiyor, bazen kafese göğsünü dayıyor. Elime aldim ayakları kanat altı sicak değil. Dışkısı normal. Hic parmağımda durmaz, durup bir de uyukluyor. Her hangi birseyini değişmedim. Kapalı yem ve arıtma suyu veriyorum. Neyi var acaba
Arıtma suyunuzda uv filtresi var mı? Uv filtresiz arıtma suyunu tavsiye etmiyoruz kuşlar bakteriyel enfeksiyona yakalanabiliyorlar. Beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını paylaşır mısınız? Ayrıca kuşun kilosunu öğrenelim kaç gr

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Göz kısması, kasılma var ve halsizlik de var demişsiniz aklıma 3 şey geliyor
1 zehirlenme
2 kabızlık
3 organ ağrısı
Bunları net anlamak videolarda mümkün değil Eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün tetkikler yapılsın. İlk iki seçeneği dışkıdan belli eder arkadaşlarımın dediği şekilde peçete üzerine kendi kendine yapmış birkaç dışkı eklerseniz bakıp yorum yaparız. Ama acil bir durum varsa ihmale almadan bir an önce uzmana götürün👍 Bu arada evde çiçek varsa kontrol edin yemiş mi ve verdiğiniz yem, takviyeleri de

Üst Alt