• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusu kafes sorunu

gül123

Yeni Üye
Bitane dişi muhabbet kusum var uçamıyor . Sorununu tam olarak bilmiyorum . sağlıklı ve cıvıl cıvıl bir kus ona büyük kafes aldim küstü yem falan yemedi ötmedi bende eski kafesine gecirdim ama rahat olmasını da istiyorum nasil bir çözüm bulabilirim bu duruma ?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kuş uçamıyorsa büyük kafes ona eziyet olur, büyük ihtimalle o yüzden sevmedi. Benimde bir kuşunim uçamıyor, klasik kafeste içini onun durabileceği şekilde dizayn ettim. Eğer büyük kafeste durmasını istiyorsanız uçmadan istediği yere gidebileceği şekilde düzenleyebilirsiniz.

gül123

Yeni Üye
Hiç öyle dusunmemistim teşekkür ederim bakış acınız içiniz . Bende dedim yazık zaten ucamiyor bari yuvasında rahat etsin dediydim , eski kafesine geri koyunca yavrucagizi normal nesesine döndü çok şükür bide oyuncak olarak ne kullanabilirim acaba sizin kafeste neler var mesela ?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hiç öyle dusunmemistim teşekkür ederim bakış acınız içiniz . Bende dedim yazık zaten ucamiyor bari yuvasında rahat etsin dediydim , eski kafesine geri koyunca yavrucagizi normal nesesine döndü çok şükür bide oyuncak olarak ne kullanabilirim acaba sizin kafeste neler var mesela ?
Rica ederim. Uçamıyorsa kafes dışında ona oyun alanı yapabilirsiniz.
Kafes içinde dinlenme tüneği var bolca benimkinin ayağında da sorun olduğu için normal tünek yerine ondan koydum. Birde top var ama oyuncaklar ile pek ilgilenmiyor. :)

Salıncak koyun kafesine yoksa,kuşların en sevdiği. 😊

gül123

Yeni Üye
Rica ederim. Uçamıyorsa kafes dışında ona oyun alanı yapabilirsiniz.
Kafes içinde dinlenme tüneği var bolca benimkinin ayağında da sorun olduğu için normal tünek yerine ondan koydum. Birde top var ama oyuncaklar ile pek ilgilenmiyor. :)

Salıncak koyun kafesine yoksa,kuşların en sevdiği. 😊
Son bisi daha sorucam salincak aynali mi olsun ?🤭