• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu İstahsız Uyuyor ve Burnundan Ses geliyor

gamzetkksn

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu 1 ay önce aldım. Geldiğinde hareketliydi. Bir anda yemek yemedi kafes dibine indi uçamaz hale geldi. Veterinere gittik. Üşütmüş dediler. 4 gün antibiyotik kullandım ve aminoasit verdi. Kakası ishalden normale döndü ama çok yeşil. Hala iştahsız ve çok uyuyor. Birde burnundan hırıltı sesi geliyor. Tüylerini kabartıyor. Ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

Sümeyya

Aktif Üye
Hava akımına mı maruz kaldı?kuşunuzu sıcak tutun . Vitamin probiyotik var mı elinizde mümkünse röhnfried entrobac , gerwit ve bt amin forte temin edin . Elinizi çabuk tutmanızda fayda var kuşlarda hastalık çok hızlı ilerliyor

Sümeyya

Aktif Üye
En son ne zaman yem yedi beslenmesi çok önemli

gamzetkksn

Yeni Üye
Merhaba, Elimde bu vitaminler var ayrıca suyuna limon damlatıyorum. Elimde antibiyotik var devam etmemi önerir misiniz? Başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :( Kuşum hep odadaydı hiç soğuk almadı ama yine de üşütmüş. Şimdi genelde battaniye içerisinde uyutuyorum. Kakası biraz katılaştı ama çok yeşil. Burnu da tıkalı gibi. Arada okaliptus yağı sürüyordum . devam etmemi önerir misiniz? Dedikleinizi nerede bulabilirim nasıl uygulamalıyım ?

Ekli dosyalar

gamzetkksn

Yeni Üye
Bugün yedi her öğün yemesine dikkat ediyorum ama hali yok. azıcık yiyip bırakıyor. Yumurta sarısını sıvı hale getirip şırınga ile vermeye çalışıyorum

gamzetkksn

Yeni Üye
En son ne zaman yem yedi beslenmesi çok önemli
Bugün yedi her öğün yemesine dikkat ediyorum ama hali yok. azıcık yiyip bırakıyor. Yumurta sarısını sıvı hale getirip şırınga ile vermeye çalışıyorum
Merhaba, Elimde bu vitaminler var ayrıca suyuna limon damlatıyorum. Elimde antibiyotik var devam etmemi önerir misiniz? Başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :( Kuşum hep odadaydı hiç soğuk almadı ama yine de üşütmüş. Şimdi genelde battaniye içerisinde uyutuyorum. Kakası biraz katılaştı ama çok yeşil. Burnu da tıkalı gibi. Arada okaliptus yağı sürüyordum . devam etmemi önerir misiniz? Dedikleinizi nerede bulabilirim nasıl uygulamalıyım ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba konu yoğunluğundan sizin konu gözden kaçmış durumu anlayacağımız bir video ekleyin bakalım.fotograflar pek iştah açıcı değil yem yiyor mu? Yemiyorsa mutlaka kursaktan besleme yapılması lazım nerede ikamet ediyorsunuz?

Üst Alt