• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşu ishali tedavisi

berna_kose

Yeni Üye
Merhaba, muhabbet kuşum iki haftadır üşütmeye bağlı ishal. elma sirkesi, yulaf, avidiare denedim geçmedi. pirinç lapası suyu deniyorum şu an. biraz düzeldi. veteriner neo terramiycin önerdi. kullanmalı mıyım?

Semihzz123

Tutkulu
Merhaba, muhabbet kuşum iki haftadır üşütmeye bağlı ishal. elma sirkesi, yulaf, avidiare denedim geçmedi. pirinç lapası suyu deniyorum şu an. biraz düzeldi. veteriner neo terramiycin önerdi. kullanmalı mıyım?
Kuşu ve dışkısınin fotoğraflarını atarmısın ?

Semihzz123

Tutkulu
Ayrıca elma sirkesi daha çok ishal yapar diye biliyorum ben, yemine aspur katabilirsin sulugunu değiştir 24 saatte bir vitamin katarsan çok tutma sulukta.

berna_kose

Yeni Üye
aspur denedim çok yemiyor, aç kalmayı tercih ediyor, o nedenle yulaf veriyorum. vitamin denedim, ishali artıyor, dışkı fotosu gönderemiyorum. peçeteyle altını sürekli değişiyorum, daha iyi dışkı takibi yapmak için. pirinç lapası suyundan sonra son dışkı daha iyi. ortası katı etrafı sıvı dışkı oldu nihayet. biraz iyileşir gibi oluyor, sonra yine aynı şekilde su gibi dışkı oluyor.

berna_kose

Yeni Üye
Bir sure duzeliyor sonra tekrar tamamen sivi oluyor, ortadaki diski kismi da civiklasiyor

Semihzz123

Tutkulu
aspur denedim çok yemiyor, aç kalmayı tercih ediyor, o nedenle yulaf veriyorum. vitamin denedim, ishali artıyor, dışkı fotosu gönderemiyorum. peçeteyle altını sürekli değişiyorum, daha iyi dışkı takibi yapmak için. pirinç lapası suyundan sonra son dışkı daha iyi. ortası katı etrafı sıvı dışkı oldu nihayet. biraz iyileşir gibi oluyor, sonra yine aynı şekilde su gibi dışkı oluyor.
Nasıl yemiyor aspur, koyduktan 5 dk sonra yemez zaten 1 saat felan bekle acikinca mecbur yiyecek vitamini bilen birisinin tavsiyesi ile kullanın

berna_kose

Yeni Üye
hafif tüylerini kabartıyor, ötüşü ve iştahı yerinde şimdilik

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Neo teramiycin idealdir 5 gün kullanabiirsiniz