• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu ishal

dilara3334897

Yeni Üye
3 yaş muhabbet kuşu, 2 gündür ishal, ara ara oluyor, sebebini bulamıyorum, şu an tamamen su gibi lütfen yardım edin. Polo selection kullanıyorum multivitamin olarak, çok şu içiyor ondan mı acaba? Yemesinde bir problem yok, enerjisi hareketi de aynı.

betul.a

Aktif Üye
Tam şeffafsa açlık dışkısı olarak yorumlanır genelde. Yemlikte durup yemiyor olabilir mi dikkat ettiniz mi

dilara3334897

Yeni Üye
Tam şeffafsa açlık dışkısı olarak yorumlanır genelde. Yemlikte durup yemiyor olabilir mi dikkat ettiniz mi
Merhaba teşekkür ederim, yiyor diye düşünüyorum ama yemliğinde bir değişiklik yaptık. Akıllı yemlikteki yemleri komple ayağıyla indiriyordu. kabuklar yerine yemin kendisi hazneye doluyordu, yerken de ayağıyla süpürüyprdu kalanı da yere iniyordu. Açık yemlik kullanmaya başladım, kabuklar birikip yiyemiyor olabilir mi acaba, dediğiniz üzdü yemini döktüm yeni ekledim şimdi

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Çok Fazla Su İçiminde Fazla Idar Yapmasi Normaldir. Probiyotik Verin Lütfen 3 Gun Üst Üste Entrobac veya Kanatli Oil Prozim Olabilir.

Üst Alt