• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu ile papağan kavgası

Gülbahar şeker

Aktif Üye
Merhabalar video paylasimi yapicam biraz uzun simdiden kusura bakmayin bi kaç videoyu birlestirip kirptim erkek albino muhabbet Kuşum ve dişi papaganim surekli bir kavga halinde gibi albinoyu 2ay once aldım şuan 3.5aylik 15-20 gun oncesine kadar beraber cikardigimda kavga etmezlerdi aka 15 20 gündür albino rahat bırakmıyor papağanı mi ayri cikarinca kafesin etrafindanda rahat birakmiyot surekli olduğu tarafa gidip rahatsiz ediyor rahatsiz belli sesler cikartiyor papağan napabilirim nasil barıştiricam ben bu bebeleri ilk okul bebesi gibi hep bir kavga yada banami öyle geliyor oyunmu oynuyolar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ayrı ayrı kafes dışına çıkarın. Ani yaralanma ölümle sonuçlanabilir.

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
muhabbet kuşları genelde baskın oluyor ama sultanın canına tak ederse zarar verrebilir. ayrı ayrı kafeslerde besleemek bana göre daha doğru olur.

Gülbahar şeker

Aktif Üye
muhabbet kuşları genelde baskın oluyor ama sultanın canına tak ederse zarar verrebilir. ayrı ayrı kafeslerde besleemek bana göre daha doğru olur.
Kafesleri ayrı ayni kafesde tutmuyorum yemleride farkli diye bide boyutdan dolayı arkadas olamiyolarsa küs kalsinlar ayrı takilsinlar ozaman

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafesleri ayrı ayni kafesde tutmuyorum yemleride farkli diye bide boyutdan dolayı arkadas olamiyolarsa küs kalsinlar ayrı takilsinlar ozaman
Boyut ile ilgili değil. Karakter meselesi. İkiside küçükken birlikte büyüseydiler bir şansları olurdu ama büyüdükçe bu zor olur. Aynı türler bile yeri geliyor kavga ediyorlar farklı türlerde gayet doğal. İkiside alan kavgası edebilir. Gördüğüm kadarıyla sultandan ziyade muhabbet sultanı yaralayabilir. Ayrı zamanlarda kafes dışına çıkarın.

Üst Alt