• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet Kuşu İçin Teraryum Yapılabilirmi?

YavuzT

Yeni Üye
2 tane muhabbet kuşum var. onlara doğal bir kafes hazırlamak istiyorum. normalde sürüngen hayvanlar için yapılan teraryumu muhabbet kuşu için yapmak istiyorum. cam kafes kuşlara bir zarar verirmi? veya teraryum için dikeceğim bitkiler kuşlara zarar verirmi?

teraryumu binevi hobi amaçlı yapacağım .kuşlar gün boyu açık hiç kafese kapatmıyorum sadece gece uyumak için girecekler

büyük bir teraryum yapmayı planlıyorum

betul.a

Aktif Üye
Komple cam yapmak doğru olmaz. Gece bir şeyden korkup çırpındıklarını düşünün, normal kafese kıyasla riskli görünüyor. Bunun dışında tırmanması vs. Mümkün olmayacak. Hava akışı da düzgün sağlanamaz muhtemelen.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Cam kafeste yeterli oksijeni alamaz kuşlar maalesef o nedenle bence boyasız kafes, üretim kafesi tarzı bir kafes daha uygun olur onun yerine oyun alanı yapabilirsiniz ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
2 tane muhabbet kuşum var. onlara doğal bir kafes hazırlamak istiyorum. normalde sürüngen hayvanlar için yapılan teraryumu muhabbet kuşu için yapmak istiyorum. cam kafes kuşlara bir zarar verirmi? veya teraryum için dikeceğim bitkiler kuşlara zarar verirmi?

teraryumu binevi hobi amaçlı yapacağım .kuşlar gün boyu açık hiç kafese kapatmıyorum sadece gece uyumak için girecekler

büyük bir teraryum yapmayı planlıyorum
Çoookkkk geniş olursa olabilir örn:1*1😊içine de doğal ağaçlar atıp üstü açık kalmalıdır😊

Üst Alt