• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu için ayağına bilezik

Boncuk1402

Aktif Üye
Merhabalar muhabbet kuşumun ayağına halka taktırmam lazım. Bunu basıl yapabilirim?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence bilezik taktırmayın, bilek ve ayakta hastalıklara sebebiyet veriyor

Boncuk1402

Aktif Üye
Bence bilezik taktırmayın, bilek ve ayakta hastalıklara sebebiyet veriyor
Evet aslında hiç istemiyorum fakat yurtdışına taşındığım için kuşumu da yanımda götürmek zorundayım. Bu yüzden il tarım bilezik istedi. Benim kuşum evde doğdu yani herhangi bir üretimden almadım şuanda da bileziği nasıl alabilirim anlamaya çalışıyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet aslında hiç istemiyorum fakat yurtdışına taşındığım için kuşumu da yanımda götürmek zorundayım. Bu yüzden il tarım bilezik istedi. Benim kuşum evde doğdu yani herhangi bir üretimden almadım şuanda da bileziği nasıl alabilirim anlamaya çalışıyorum.
Tm çıtçıtlı plastik olanlar var, daha sonra çıkarırsınız👍😊 bir üretici ile görüşün, etrafınızda vardır, yada Facebook dan iletişime geçebilirsiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Demet ablamın da dediği gibi üretici bulursanız yardımcı olacaklardır ☺

Üst Alt