• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu iç ve dış parazit damlası

nimoliiii

Yeni Üye
Bir veteriner aradık kaçıncı için iç ve dış parazit damlası 50 TL dedi ama yolun üstünde bir veterinerden alalım dedik 2 kuştan 350 TL aldı başka veteriner 50 TL dedi dedik farklı bir markadır o dedi kaziklandimmı.Birde kepek gibi dökülüyorsa uyuz başlangıçıdır dökülüyor dedim insanlarada bulaşır filan dedi kuşu getir muayene edelim dedi daha da kaziklamak içinmi dedi acaba?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnsanlara geçmez o veteriner her kim ise lütfen kapısının önünden bile geçmeyin. Kedi köpek uyuzu bile bulaşmıyor kaç tane sokak hayvanı tedavi ettim, kendi köpeğim de dahil 🙏 En güzeli veteriner malzemesi satan yerlerden vilmectin temin edip kendinizin uygulaması 😊 Kuşlar da kepek döker zaten özellikle sultanlar 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bir veteriner aradık kaçıncı için iç ve dış parazit damlası 50 TL dedi ama yolun üstünde bir veterinerden alalım dedik 2 kuştan 350 TL aldı başka veteriner 50 TL dedi dedik farklı bir markadır o dedi kaziklandimmı.Birde kepek gibi dökülüyorsa uyuz başlangıçıdır dökülüyor dedim insanlarada bulaşır filan dedi kuşu getir muayene edelim dedi daha da kaziklamak içinmi dedi acaba?
Ciltlerinin kepeklebmemesi için sürekli nemli olması gerekiyor, buda münkün olmadığı için, kepek döküyorlar👍
Nasıl bir uygulama yaptı veteriner

nimoliiii

Yeni Üye
Ciltlerinin kepeklebmemesi için sürekli nemli olması gerekiyor, buda münkün olmadığı için, kepek döküyorlar👍
Nasıl bir uygulama yaptı veteriner
Evimizin yakınında veterineri aradım Vilmectin varmı ve fiyat istedim 50 TL dedi.Misafirliğe gidiyorduk gittiğimiz yerin yanında veteriner var oradan alırız dedik.Gittim Vilmectin varmı dedim var dedi 2 kuş için istiyorum dedim sonrada vitamin istiyorum dedim aminosol 30 ml verdi . Muhabbet kuşu ne zamandır kaşınıyor dedi , dün banyo yaptırdığımda kapsüllerini gördüm ama sürekli kaşınıyordu bit sipreyi sıkıyorduk bu da tahriş ediyormuş sonradan öğrendim araştırırken. Dedi uyuzdur şişede geçer badem 4 aydır bizde ve kaşınıyor eminiz pire yok bu platformdaki bir arkadaş ense damlası önerdi.Ablam hemşire geçmez sallamış ve kazıklanmişsın dedi. Kuşu getir filan dedi.1 ml lik 2 tane ense damlasını 350 vitamini 150 dediki ense damlası 200 TL 1 ml normalde dedi.Bende bir veteriner 50 TL dedi dedim farklı bir markadır dedi.kaziklandiğimi anladım da ama artık enjektöre çekmişti ödedim 500 TL yi çıktım.ensesine damlatık yedirdik ilk başta orayı kaşıdı ama şimdi ensesini kaşımıyor.Kuşu görmedi veteriner yani.

nimoliiii

Yeni Üye
İnsanlara geçmez o veteriner her kim ise lütfen kapısının önünden bile geçmeyin. Kedi köpek uyuzu bile bulaşmıyor kaç tane sokak hayvanı tedavi ettim, kendi köpeğim de dahil 🙏 En güzeli veteriner malzemesi satan yerlerden vilmectin temin edip kendinizin uygulaması 😊 Kuşlar da kepek döker zaten özellikle sultanlar 😊
Ben minyon tipli gözükdüğüm için çocuk sandı muhtemelen 4 aydır ara ara kaşınıyor bu badem zaten 4 aydır geçmediğine göre benden kuşu getirip muayene ücreti almak istedi alamayınca salladı kuşu getirmek için 😬

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evimizin yakınında veterineri aradım Vilmectin varmı ve fiyat istedim 50 TL dedi.Misafirliğe gidiyorduk gittiğimiz yerin yanında veteriner var oradan alırız dedik.Gittim Vilmectin varmı dedim var dedi 2 kuş için istiyorum dedim sonrada vitamin istiyorum dedim aminosol 30 ml verdi . Muhabbet kuşu ne zamandır kaşınıyor dedi , dün banyo yaptırdığımda kapsüllerini gördüm ama sürekli kaşınıyordu bit sipreyi sıkıyorduk bu da tahriş ediyormuş sonradan öğrendim araştırırken. Dedi uyuzdur şişede geçer badem 4 aydır bizde ve kaşınıyor eminiz pire yok bu platformdaki bir arkadaş ense damlası önerdi.Ablam hemşire geçmez sallamış ve kazıklanmişsın dedi. Kuşu getir filan dedi.1 ml lik 2 tane ense damlasını 350 vitamini 150 dediki ense damlası 200 TL 1 ml normalde dedi.Bende bir veteriner 50 TL dedi dedim farklı bir markadır dedi.kaziklandiğimi anladım da ama artık enjektöre çekmişti ödedim 500 TL yi çıktım.ensesine damlatık yedirdik ilk başta orayı kaşıdı ama şimdi ensesini kaşımıyor
Tm artık yapcak bişey yok, 10 gün sonra 2.dozu yapın
Uyuz mu🤣🤣🤣ona geçsin uyuz, öyle kolaymı geçmesi 😡
Uyuzda canlı parazit olur, çok zor geçer tedavisi zor ve sabır işidir
İvermectin etkin maddeli olan
Vilmectin, zimec avromec yada baymec hepsi aynı etkiyi gösterir👍

nimoliiii

Yeni Üye
Tm artık yapcak bişey yok, 10 gün sonra 2.dozu yapın
Uyuz mu🤣🤣🤣ona geçsin uyuz, öyle kolaymı geçmesi 😡
Uyuzda canlı parazit olur, çok zor geçer tedavisi zor ve sabır işidir
İvermectin etkin maddeli olan
Vilmectin, zimec avromec yada baymec hepsi aynı etkiyi gösterir👍
Bende sonradan anladım ama geçti iş işten kendini bir müşteri kaybetti bir daha da param nasip olmaz ona yansın

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben minyon tipli gözükdüğüm için çocuk sandı muhtemelen 4 aydır ara ara kaşınıyor bu badem zaten 4 aydır geçmediğine göre benden kuşu getirip muayene ücreti almak istedi alamayınca salladı kuşu getirmek için 😬
Beni de öyle zannediyorlar 20-21 gibi sizi anlıyorum 🤣🤣

Üst Alt